Microsoft Shift: "Si noi folosim degetele!"

1.523 ori
<b>Microsoft Shift: "Si noi folosim degetele!"</b>Cu lansarea Apple iPhone stabilita pentru luna viitoare, datorita designului si a experientei de utilizare, tehnologia multi-tuch, in 2007, isi va crea o legiune imensa de fani! &nbsp; Totusi niste tipi din Redmond s-au abtinut de la aplauze. Interfata...

Cu lansarea Apple iPhone stabilita pentru luna viitoare, datorita designului si a experientei de utilizare, tehnologia multi-tuch, in 2007, isi va crea o legiune imensa de fani!

 
Totusi niste tipi din Redmond s-au abtinut de la aplauze. Interfata Microsoft "Shift" care si ea este "finger-based" va intra in competitie cu interfata Apple in curand, datorita lansarii unei batalii a interfetelor (din nou) intre acesti doi giganti.

Nu, nu este vorba de Microsoft oFone, ci este Microsoft "Shift" o copie a interfetei multi-tactile a lui Apple sau o inventie proprie a Microsoft? Descriere oferita de Microsoft pentru Shift spune ca "este posibila folosirea unui pointer pe un PDA care poate fi ghidat prin miscarea degetului – de indata ce pointer-ul este in pozitie, utilizatorul ridica degetul pentru a face selectia."

Este aceasta revolutionar sau doar o evolutie, sau nici una dintre ele? Shift se pare ca nu doar inlocuieste stylus-ul ci merge si mai departe, la fel ca interfata multi-touch... Totusi, este cazul ca iPhone sa se simta amenintat de aceasta? Greu, foarte greu! Iata si de ce:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×