Microsoft Shift: "Si noi folosim degetele!"

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.496 ori
<b>Microsoft Shift: "Si noi folosim degetele!"</b>Cu lansarea Apple iPhone stabilita pentru luna viitoare, datorita designului si a experientei de utilizare, tehnologia multi-tuch, in 2007, isi va crea o legiune imensa de fani! &nbsp; Totusi niste tipi din Redmond s-au abtinut de la aplauze. Interfata...

Cu lansarea Apple iPhone stabilita pentru luna viitoare, datorita designului si a experientei de utilizare, tehnologia multi-tuch, in 2007, isi va crea o legiune imensa de fani!

 
Totusi niste tipi din Redmond s-au abtinut de la aplauze. Interfata Microsoft "Shift" care si ea este "finger-based" va intra in competitie cu interfata Apple in curand, datorita lansarii unei batalii a interfetelor (din nou) intre acesti doi giganti.

Nu, nu este vorba de Microsoft oFone, ci este Microsoft "Shift" o copie a interfetei multi-tactile a lui Apple sau o inventie proprie a Microsoft? Descriere oferita de Microsoft pentru Shift spune ca "este posibila folosirea unui pointer pe un PDA care poate fi ghidat prin miscarea degetului – de indata ce pointer-ul este in pozitie, utilizatorul ridica degetul pentru a face selectia."

Este aceasta revolutionar sau doar o evolutie, sau nici una dintre ele? Shift se pare ca nu doar inlocuieste stylus-ul ci merge si mai departe, la fel ca interfata multi-touch... Totusi, este cazul ca iPhone sa se simta amenintat de aceasta? Greu, foarte greu! Iata si de ce:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×