Microsoft Windows 7 va fi bazat pe control touch

1.122 ori
<b>Microsoft Windows 7 va fi bazat pe control touch</b>Microsoft planuieste ca urmatoarea versiune a sistemului de operare Windows sa foloseasca potentialul touchscreen-urilor, suportand controlul touch. Bill Gates si CEO-ul companiei, Steve Ballmer au prezentat noi functii ale sistemului de operare, bazate...

Microsoft planuieste ca urmatoarea versiune a sistemului de operare Windows sa foloseasca potentialul touchscreen-urilor, suportand controlul touch. Bill Gates si CEO-ul companiei, Steve Ballmer au prezentat noi functii ale sistemului de operare, bazate pe un soft numit "multi-touch".

Noul OS va purta numele de Windows 7 si va fi lansat catre finalul anului 2009. Controlul touchscreen va reprezenta o alternativa la deja demodatele tastaturi si mouse, revolutionand felul in care vom folosi PC-urile si telefoanele. Bill Gates a mentionat si o serie de noi tehnologii, cum sunt cele bazate pe comanda vocala, detectarea si sortarea imaginilor si folosirea cernelurilor electronice. Un sistem de operare "touch" s-ar plia perfect pe ultimele lansari ale celor de la Microsoft, la capitolul hardware: Surface si TouchWall.

Prezentand functiile noului OS, Microsoft a oferit o demonstratie de "Touchable Paint", care permite utilizatorului sa picteze cu degetele, dar si sa organizeze imagini sau sa navigheze pe harti cu ajutorul interfatei touch. Se pare ca gigantul software a invatat o lectie importanta din criticile aduse lui Windows Vista, afirmand ca este deja cunoscut faptul ca publicul a fost dezamagit de interfata acestuia. Steve Ballmer a promis modificari importante la acest capitol, dar si faptul ca niciodata nu vor mai trece multi ani intre lansarile a 2 sisteme de operare.

De asemenea CEO-ul Microsoft a afirmat ca e posibil ca si Apple sa pregateasca un PC special, bazat pe interfata touch, dar ramane de vazut daca acesta va sosi primul pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×