Miliardarul Abramovici vrea sa cumpere Google!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.416 ori
<b>Miliardarul Abramovici vrea sa cumpere Google!</b>Conform wall-street.ro, care citeaza o sursa de la vecinii nostrii bulgari, miliardarii rusi Roman Abramovici si Oleg Deripaska ar dori sa cumpere gigantul motoarelor de cautare, Google, pretul estimat pentru tranzactie fiind 10 miliarde de dolari....

Conform wall-street.ro, care citeaza o sursa de la vecinii nostrii bulgari, miliardarii rusi Roman Abramovici si Oleg Deripaska ar dori sa cumpere gigantul motoarelor de cautare, Google, pretul estimat pentru tranzactie fiind 10 miliarde de dolari.

Zvonurile nu au fost infirmate (dar nici confirmate) de catre purtatorii de cuvant ai oamenilor de afaceri. Consideram suma destul de mica, avand in vedere ca pana si Facebook, popularul sistem de social networking a fost evaluat la o suma de 15 miliarde de dolari. Compania Google a fost creata in urma cu 8 ani, de 2 studenti intr-un garaj californian. Cotatia sa la bursa in acel moment era de 100 dolari pe actiune, valoare acesteia crescand progresiv pana la 600 de dolari in acest an.

Dupa cum probabil stiati deja, Google este cel mai folosit motor de cautare din lume (500 milioane utilizatori lunar), iar compania cu acelasi nume este lider global la capitolul advertising online. Google si-a crescut profitul cu 46% in cel de-al treilea trimestru al acestui an, depasind orice estimare a specialistilor. Va va interesa sa aflati ca Roman Abramovici, unul dintre posibilii cumparatori ai gigantului american are o avere de aproximativ 18.2 miliarde de dolari, in vreme ce Oleg Deripaska poseda doar 16.8 miliarde de dolari.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×