Miliardarul Abramovici vrea sa cumpere Google!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.401 ori
<b>Miliardarul Abramovici vrea sa cumpere Google!</b>Conform wall-street.ro, care citeaza o sursa de la vecinii nostrii bulgari, miliardarii rusi Roman Abramovici si Oleg Deripaska ar dori sa cumpere gigantul motoarelor de cautare, Google, pretul estimat pentru tranzactie fiind 10 miliarde de dolari....

Conform wall-street.ro, care citeaza o sursa de la vecinii nostrii bulgari, miliardarii rusi Roman Abramovici si Oleg Deripaska ar dori sa cumpere gigantul motoarelor de cautare, Google, pretul estimat pentru tranzactie fiind 10 miliarde de dolari.

Zvonurile nu au fost infirmate (dar nici confirmate) de catre purtatorii de cuvant ai oamenilor de afaceri. Consideram suma destul de mica, avand in vedere ca pana si Facebook, popularul sistem de social networking a fost evaluat la o suma de 15 miliarde de dolari. Compania Google a fost creata in urma cu 8 ani, de 2 studenti intr-un garaj californian. Cotatia sa la bursa in acel moment era de 100 dolari pe actiune, valoare acesteia crescand progresiv pana la 600 de dolari in acest an.

Dupa cum probabil stiati deja, Google este cel mai folosit motor de cautare din lume (500 milioane utilizatori lunar), iar compania cu acelasi nume este lider global la capitolul advertising online. Google si-a crescut profitul cu 46% in cel de-al treilea trimestru al acestui an, depasind orice estimare a specialistilor. Va va interesa sa aflati ca Roman Abramovici, unul dintre posibilii cumparatori ai gigantului american are o avere de aproximativ 18.2 miliarde de dolari, in vreme ce Oleg Deripaska poseda doar 16.8 miliarde de dolari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×