Lansare Yahoo in Romania!

1.782 ori
<b>Lansare Yahoo in Romania!</b>Arucand o privire pe blogosfera am observat pe pahomi.ro un articol sub numele de "Stirea anului" care anunta lansarea lui Yahoo, in sfarsit in Romania. Se pare ca aceasta a fost confirmata chiar de Toby Coppel, Managing Director al Yahoo! Europe, in...

Arucand o privire pe blogosfera am observat pe pahomi.ro un articol sub numele de "Stirea anului" care anunta lansarea lui Yahoo, in sfarsit in Romania.

Se pare ca aceasta a fost confirmata chiar de Toby Coppel, Managing Director al Yahoo! Europe, in cazul unei intrevederi cu bloggerul de pe site-ul mai sus mentionat. De asemenea, se pare ca directorul Yahoo! ar fi vizitat Romania cu 2 saptamani in urma, pentru a se intalni cu oficiali, reprezentanti ai MCTI (Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor). Yahoo! va colabora cu trusturi media de top din tara, avand in vedere faptul ca Romania este una dintre cele 2 tari EMEA alese de populara companie.

Colaborarea cu tara noastra se inscrie intr-un proiect mai amplu de extindere a Yahoo! in Europa de Est, intreaga initiativa fiind coordonata de catre filiala din Franta (Paris). Vom vedea o lansare oficiala in 2008, iar serviciile Yahoo! vor fi disponibile incepand cu anul 2009. Va intrebati de ce Romania? Ei bine aflati ca romanii care navigheaza pe Internet folosesc in proportie de 95% serviciul Yahoo Messenger, acesta fiind unul dintre motivele importante ale colaborarii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×