Miliarde de mesaje si de minute vorbite de romani in 2006

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 884 ori
<b>Miliarde de mesaje si de minute vorbite de romani in 2006</b>Nu speculam cand spunem ca romanii sunt printre popoarele cele mai ahtiate dupa comunicarea prin intermediul telefoniei mobile. Rar mai vezi un roman in ziua de azi fara un telefon mobil in mana, oriunde s-ar afla. Cifrele sustin pasiunea noastra neaosa...

Nu speculam cand spunem ca romanii sunt printre popoarele cele mai ahtiate dupa comunicarea prin intermediul telefoniei mobile. Rar mai vezi un roman in ziua de azi fara un telefon mobil in mana, oriunde s-ar afla.

Cifrele sustin pasiunea noastra neaosa pentru comunicare:

La finalul anului trecut numarul cartele SIM activate ajunsese la 17.5 milioane, cu 17% mai mult decat in prima jumatate a lui 2006 si cu mai mult de 30% in comparatie cu anul 2005. Aceste date sunt incluse in “Raportul privind sectorul de comunicatii electronice din Romania pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2006”, care a fost publicat de ANRCTI (Autoritatea Nationala pentru Reglementarea in Comunicatii si Tehnologia Informatiei).

Un numar surprinzator il reprezinta cele 14.35 de miliarde de minute vorbite de romani la telefonul mobil in 2006 si la o privire mai atenta asupra statisticile constatam ca multi utilizatori au preferat sa sune persoane din aceeasi retea, datorita costurilor reduse. Si mesajele scrise au inregistrat o crestere, inregistrandu-se 623 de milioane de SMS-uri trimise in tara, dar si in afara granitelor, in 2006. Procentul de crestere in comparatie cu anul 2005 este de 25%.

De mentionat este si cresterea numarului de minute vorbite in reteaua fixa: 1.9 miliarde de minute, insemnand un impresionant salt cu 140% fata de anul 2005.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×