Motorola patenteaza "Smellophone" - telefonul cu mirosuri

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.201 ori
<b>Motorola patenteaza "Smellophone" - telefonul cu mirosuri</b>Deoarece Motorola are mare nevoie sa redevina profitabila, se pare ca al doilea mare producator mondial de telefoane mobile crede ca doar ceva foarte socant poate fi raspunsul. Moto a patentat "Smellophone" care este dotat cu arome olfactive ce sunt...

Deoarece Motorola are mare nevoie sa redevina profitabila, se pare ca al doilea mare producator mondial de telefoane mobile crede ca doar ceva foarte socant poate fi raspunsul. Moto a patentat "Smellophone" care este dotat cu arome olfactive ce sunt eliberate in timpul convorbirilor.

Bateria telefonului este folosita intens pentru incalzirea aromelor si imprastierea lor si, de aceea, ne intrebam oare cat va tine bateria in asteptare, asta daca acest terminal va intra vreodata in productia de serie.

Patentul se refera la un "Dispozitiv de comunicare care poate elibera arome si metodele de eliberare a acestora." Daca acest telefon va exista fizic, suntem nerabdatori sa avem si noi un astfel de terminal pe care sa-l evaluam cu nasurile noastre, dar pana atunci, ne multumim cu detaliile de patentare.

Limbajul colorat pentru MOTOSNIFR (numele vehiculat de unele site-uri de profil) include: "Unii utilizatori de telefoane mobile au obiceiul de a avea in casele lor diverse odorizante care ofera arome placute pentru mediul ambiant, iar acestia pot simti lipsa acestor arome placute atunci cand sunt plecati." Interesant..., sau nu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×