Minecraft: Pocket Edition debutează pe Windows Phone

1.545 ori
<b>Minecraft: Pocket Edition debutează pe Windows Phone</b>Una dintre achizițiile importante ale celor de la Microsoft, deși nu chiar la fel de importanta precum cea Nokia Devices e cea a firmei Mojang. Practic, Microsoft a cumpărat astfel faimosul Minecraft și era de așteptat să vedem cât de curând și o...

Una dintre achizițiile importante ale celor de la Microsoft, deși nu chiar la fel de importanta precum cea Nokia Devices e cea a firmei Mojang. Practic, Microsoft a cumpărat astfel faimosul Minecraft și era de așteptat să vedem cât de curând și o ediție pentru Windows Phone a acestui joc. Ei bine, Minecraft Pocket Edition a debutat în această săptămână.

El e disponibil în Windows Phone Store și costă 6.99 dolari. Comunitatea de jucători Minecraft e uriașă, incluzând peste 100 de milioane de jucători, iar titlul în versiunea Pocket Edition sosise deja pe iOS și Android. Jocul include modurile Creative și Survival din Minecraft cel original, permițând jucătorilor să exploreze și creeze din mers. Folosind o rețea WiFi locală, gamerii pot avea acces la multiplayer și face echipe cu prieteni pentru a explora noi "biomes" și a se lupta cu monștri.

Minecraft: Pocket Edition debutează pe Windows Phone

Evident, veți putea face și crafting. Popularul joc Minecraft apărea în 2009, sub forma unui sandbox indie creat de către un dezvoltator suedez. Aspectul preferat de gameri este cel creativ, astfel că în Minecraft puteți construi structuri, clădiri și alte forme de exprimare digitală folosind cuburi 3D. Jocul e disponibil și pe Xbox și pe PlayStation și evident pe PC.

Minecraft: Pocket Edition debutează pe Windows Phone

Pe Windows Phone îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×