Mini-elicopterul controlat de un iPhone, pe post de telecomanda (Video)

2.863 ori
<b>Mini-elicopterul controlat de un iPhone, pe post de telecomanda (Video)</b>Ce poti face cu un iPhone si un mini-elicopter in ziua de azi? Daca folosesti aplicatia lui Josh, inventatorul din clipul de mai jos, poti controla elicopterul prin intermediul iPhone-ului, facandu-l sa se miste in directia dorita: Controlul se realizeaza...

Ce poti face cu un iPhone si un mini-elicopter in ziua de azi? Daca folosesti aplicatia lui Josh, inventatorul din clipul de mai jos, poti controla elicopterul prin intermediul iPhone-ului, facandu-l sa se miste in directia dorita:

Controlul se realizeaza via WiFi si probabil prin intermediul accelerometrului de pe iPhone, de vreme ce inclinarea telefonului intr-o directie schimba si orientarea micului elicopter. Inclinarea telefonului va aduce si inclinarea unui segment al alicei mini-elicopterului, asigurand o schimbare de directie, iar gadgetul poate si accelera la comanda.

Prin intermediul aplicatiilor sale de tot soiul, iPhone-ul este tot mai aproape sa devina o telecomanda universala, o consola de jocuri si un adevarat PC portabil, daca nu este deja multe dintre acestea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×