Mio pregateste telefonul G50, in premiera cu Windows Mobile 6.1

1.578 ori
<b>Mio pregateste telefonul G50, in premiera cu Windows Mobile 6.1</b>Inca o data vesti de la Computex: Mio tocmai a prezentat oficial terminalul Leap G50, care nu soseste chiar cu feature-uri impresionante, dar destul cat sa multumeasca utilizatorul. In interiorul noului Mio descoperim un procesor de 400 MHz, iar la prima...

Inca o data vesti de la Computex: Mio tocmai a prezentat oficial terminalul Leap G50, care nu soseste chiar cu feature-uri impresionante, dar destul cat sa multumeasca utilizatorul.

In interiorul noului Mio descoperim un procesor de 400 MHz, iar la prima privire asupra listei sale de specificatii observam ca G50 suporta conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE, Bluetooth, probabil si WiFi (trebuie confirmat). De asemenea, primul terminal Windows Mobile 6.1 Professional al celor de la Mio va sosi dotat cu GPS si cu o camera de 2 megapixeli. Nu putem uita de prezenta lui Spb Mobile Shell 2.0, a aplicatiei MioMap 2008 si a suportului pentru geotagging, aflate pe lista de dotari.

In cele din urma aflam ca handsetul include un cititor de amprente, ideal pentru functiile sale de securitate. Asteptam cu nerabdare sa testam noul Mio, in conditiile in care acest brand s-a dovedit foarte popular si la CERF 2008, terminalele sale fiind prezente la majoritatea standurilor firmelor de telefonie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×