Mio prezinta noul telefon cu GPS Explora K70 si un nou soft navigational

1.331 ori
<b>Mio prezinta noul telefon cu GPS Explora K70 si un nou soft navigational</b>Celebrul producator de terminale navigationale, Mio prezinta in cadrul unui roadshow virtual, aflat la aceasta adresa noul sau telefon cu GPS EXplora K70 si o solutie software de navigare, Mio Spirit. Telefonul EXplora K70 vine cu un display touch de 3.5...

Celebrul producator de terminale navigationale, Mio prezinta in cadrul unui roadshow virtual, aflat la aceasta adresa noul sau telefon cu GPS EXplora K70 si o solutie software de navigare, Mio Spirit.

Telefonul EXplora K70 vine cu un display touch de 3.5 inchi, functii GPS sau AGPS, conectivitate GSM quad band, suport 3.5G, WiFi si Bluetooth. Handsetul incorporeaza o camera de 3 megapixeli, un photo viewer si player multimedia, iar in ce priveste OS-ul, telefonul ruleaza Windows Mobile 6.1 si foloseste suita Office Mobile.

Explora K70 va sosi in Romania in al doilea trimestru al acestui an, iar Mio mai prezinta si un revolutionar soft navigational, Spirit. Acesta vine cu o interfata intuitiva si Explore Mode, functie de cautare rapida a punctelor de interes si care permite vizualizarea acestora pe harta. Puteti arunca o privire asupra noilor produse Mio pana pe 20 martie 2009 la aceasta adresa .

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×