Nokia prezintă cele mai noi soluții și tehnologii în cadrul evenimentului Innovation Days

947 ori
<b>Nokia prezintă cele mai noi soluții și tehnologii în cadrul evenimentului Innovation Days</b>În această dimineață compania finlandeză Nokia a susținut unul dintre primele evenimente de pe plan local programate pentru 2016, conferință din care am aflat mai multe detalii despre cele mai noi soluții și tehnologii dezvoltate. La loc de cinste s-a

În cazul în care vă amintiți, acum câteva zile v-am informat și despre evenimentul Nokia România ce avea să aibă loc chiar în dimineața zilei de 7 iunie, conferință inclusă în programul Innovation Days. Aici, compania finlandeză a prezentat cele mai noi soluții 5G, Internet of Things, Cloud și Orașe inteligente.

Aflați că toate aceste produse au fost dezvoltate special pentru ca furnizorii de servicii să beneficieze de avantajele tehnologiilor de generație viitoare, și să permită noi modele de afaceri în domeniul IoT. În prim-plan s-a aflat tehnologia 5G, un standard ce va transforma complet rețeaua actuală, oferind capacitate maximă, conectivitate și viteze de date ultra-rapide, totul cu aproape zero latență. 

Prin intermediul roboților 5G, Nokia demonstrează posibilitățile 5G în mediul industrial - acest standard de conectivitate urmând a conecta fabricile viitoare și ajuta la crearea unui sistem de producție complet automatizat și flexibil. Potrivit datelor adunate de către companie, productivitatea proceselor de fabricație și logistice vor crește cu peste 50% odată cu implementarea acestei tehnologii. 

De asemenea, Nokia a vorbit și despre 5G Multi-Conectivity - termen care exemplifică modul în care rețeaua 5G va conecta multiple tehnologii radio pentru a furniza servicii îmbunătățite de transfer necesare pentru a ajunge la capacitate infinită și la conexiunea solidă și mobilă cerută de intrastrcutri ale comunicațiilor critice de tip mașină. 

Am avut parte și de o secțiune 'Știați că?', de aici aflând faptul că numărul dispozitivelor conectate va crește de la 1.6 miliarde în 2014, până la un număr cuprins între 20 și 46 miliarde în anul 2020. Mai bine de 4.6 miliarde dintre ele vor fi dispozitive celulare IoT, iar traficul celular generat de acestea va totaliza 2% din totalul traficului mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×