Analiza lui iPhone OS 3.0 (Video)

1.415 ori
<b>Analiza lui iPhone OS 3.0 (Video)</b>La doar 2 zile dupa prezentarea oficiala a lui iPhone OS 3.0, cei de la Engadget au realizat o analiza a noului software, aflat deocamdata in stadiu beta. Avantajele sale principale sunt prezentate in urmatorul clip, dar le puteti afla si din randurile de...

La doar 2 zile dupa prezentarea oficiala a lui iPhone OS 3.0, cei de la Engadget au realizat o analiza a noului software, aflat deocamdata in stadiu beta. Avantajele sale principale sunt prezentate in urmatorul clip, dar le puteti afla si din randurile de mai jos:

In primul rand, iPhone OS 3.0 vine cu functia cut/copy/paste, dupa o lunga asteptare, care a frustrat utilizatorii. Veti putea "scutura" telefonul pentru a anula ultima comanda efectuata sau pentru a o reindeplini. Software-ul aduce si suport MMS, Bluetooth Stereo cu A2DP, Spotlight (realizeaza cautari universale pe terminal) si tethering, aceasta din urma functie urmand sa fie dezvoltata de Apple si operatorii parteneri.

App Store este acum disponibil in 77 de tari, iar noul iPhone OS aduce si un sistem de control parental pentru seriale TV, filme si aplicatii din App Store, plus o metoda de auto-login la hotspoturi Wi-Fi. Printre noile aplicatii cu care vine OS 3.0 se numara Voice Memos (notite si remindere vocale), o noua aplicatie Stocks  (vizualizare landscape si stiri financiare), protectie anti-phishing, si sincronizare a notitelor cu Mac-ul si PC-ul.

iPhone OS 3.0 este acum disponibil in varianta developer beta, dar el va sosi in aceasta vara in varianta finala, sub forma de update gratuit pentru iPhone 3G.

Via: [Engadget.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×