Misteriosul HTC T8788 inlocuieste tastatura glisanta cu... un difuzor?!

1.637 ori
<b>Misteriosul HTC T8788 inlocuieste tastatura glisanta cu... un difuzor?!</b>Dintre toate modelele de telefoane Windows Phone 7, HTC T8788 vine cu designul cel mai ciudat. Proaspat descoperit de catre cei de la Engadget, handsetul ni se prezinta cu o sectiune glisanta care nu include o tastatura QWERTY ci... un difuzor. &nbsp;...

Dintre toate modelele de telefoane Windows Phone 7, HTC T8788 vine cu designul cel mai ciudat. Proaspat descoperit de catre cei de la Engadget, handsetul ni se prezinta cu o sectiune glisanta care nu include o tastatura QWERTY ci... un difuzor.

Modelul ar urma sa fie lansat de acelasi operator american AT&T, iar lista sa de specificatii ramane un mister, deocamdata. Aflam totusi ca T8788 include si un suport in partea din spate, ceea ce inseamna ca va fi dotat cu functii media destul de avansate, care ne vor permite sa il folosim pentru vizualizarea de filme si clipuri video.

Putem specula ca restul partii glisante a terminalului include un sistem de control pentru jocuri, ceea ce ar face acest smartphone si mai interesant si un potential rival pentru eternul amanat PSP Phone.

HTC T8788

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×