Misteriosul HTC T8788 inlocuieste tastatura glisanta cu... un difuzor?!

1.661 ori
<b>Misteriosul HTC T8788 inlocuieste tastatura glisanta cu... un difuzor?!</b>Dintre toate modelele de telefoane Windows Phone 7, HTC T8788 vine cu designul cel mai ciudat. Proaspat descoperit de catre cei de la Engadget, handsetul ni se prezinta cu o sectiune glisanta care nu include o tastatura QWERTY ci... un difuzor. &nbsp;...

Dintre toate modelele de telefoane Windows Phone 7, HTC T8788 vine cu designul cel mai ciudat. Proaspat descoperit de catre cei de la Engadget, handsetul ni se prezinta cu o sectiune glisanta care nu include o tastatura QWERTY ci... un difuzor.

Modelul ar urma sa fie lansat de acelasi operator american AT&T, iar lista sa de specificatii ramane un mister, deocamdata. Aflam totusi ca T8788 include si un suport in partea din spate, ceea ce inseamna ca va fi dotat cu functii media destul de avansate, care ne vor permite sa il folosim pentru vizualizarea de filme si clipuri video.

Putem specula ca restul partii glisante a terminalului include un sistem de control pentru jocuri, ceea ce ar face acest smartphone si mai interesant si un potential rival pentru eternul amanat PSP Phone.

HTC T8788

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×