Peninsula 2010, acum pe telefonul tau!

1.124 ori
<b>Peninsula 2010, acum pe telefonul tau!</b>Aflam prin intermediul unui tweet ca participantii la festivalul Peninsula 2010, de la Targu Mures pot utiliza o aplicatie pentru iPhone pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment. Disponibila prin iTunes, aici, aplicatia va ofera atat...

Aflam prin intermediul unui tweet ca participantii la festivalul Peninsula 2010, de la Targu Mures pot utiliza o aplicatie pentru iPhone pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment. Disponibila prin iTunes, aici, aplicatia va ofera atat programul evenimentului, cat si informatii despre artisti.

Softul este disponibil gratuit, in engleza si romana si a fost creat de catre BlackSeven Consulting. Aplicatia este compatibila cu iPhone, iPod touch si iPad, fiind suportata pe iOS 3.1 si versiuni ulterioare. Dupa cum arata si screenshoturile, Felsziget Peninsula va afisa pe ecranul iPhone-ului si harta principala a evenimentului si ghidul complet al celor 4 zile de distractie.

Alte aplicatii ale celor de la BlackSeven Consulting sunt: Rebus, Treasure Hunt, Redescopera Romania si Ursul pacalit de vulpe.

Peninsula 2010 acum si pe iPhone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×