Misteriosul Sony Ericsson Sophia

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 982 ori
<b>Misteriosul Sony Ericsson Sophia</b>Pe langa lansarile oficiale sau telefoanele concept care incanta publicul, mai apar si clasicele poze misterioase, foarte neclare, intarind zvonuri ce anunta diverse telefoane de noua generatie. Se pare ca telefoanele de ultima ora sunt tinute intr-o...

Pe langa lansarile oficiale sau telefoanele concept care incanta publicul, mai apar si clasicele poze misterioase, foarte neclare, intarind zvonuri ce anunta diverse telefoane de noua generatie.

Se pare ca telefoanele de ultima ora sunt tinute intr-o camera intunecata si fotografiate cu un telefon ce este dotat cu o camera ce are probleme de claritate. Acest lucru se intampla in 99% din cazurile in care un telefon-zvon se concretizeaza sub forma unei poze cum este cea de mai sus. Modelul Sophia, de la Sony-Ericsson poseda o camera de 5 megapixeli, HSDPA si poate WiFi.

Bineinteles ca aceastea sunt speculatii, vom afla mai multe in cadrul CeBIT, sau poate vor ramane doar zvonuri. Daca acest model nu a fost prezentat sau macar amintit la Conventia 3GSM 2007 de la Barcelona, nu vad de ce ar trebui sa credem aceste informatii, cel putin pana ce Sony Ericsson nu ne va oferi o poza mai credibila. Cel mai bun exemplu de sursa de zvonuri este iPhone, inconjurat mereu de scandaluri si aproximari ale capacitatilor terminalului.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×