Un retailer brazilian publică din greșeală informații noi despre Moto X+1 și noul Moto G

Autor:  | Publicat în:  Motorola 713 ori
<b>Un retailer brazilian publică din greșeală informații noi despre Moto X+1 și noul Moto G</b>Retailerul brazilian Livraria Logos, cel care a scăpat pe web informații despre telefonul Motorola Moto E înainte de lansarea sa a publicat acum din greșeală informații și despre noul Moto X, dar și despre următorul Moto G. După cum sunt sigur...

Retailerul brazilian Livraria Logos, cel care a scăpat pe web informații despre telefonul Motorola Moto E înainte de lansarea sa a publicat acum din greșeală informații și despre noul Moto X, dar și despre următorul Moto G. După cum sunt sigur că știți deja, Motorola are programat un eveniment pe 4 septembrie, unul organizat în SUA și separat de IFA.

Acolo ei vor lansa telefonul Motorola Moto X+1, care conform retailerului brazilian va avea un display HD de 5.2 inch, Android 4.4.4 și un procesor quad core de 2.2 GHz. Terminalul integrează și o cameră de 13 megapixeli în spate, 16 GB memorie internă și 2 GB RAM. Telefonul a fost listat în 3 configurații diferite și va veni cu o carcasă din plastic, piele sau lemn (Bamboo).

Un retailer brazilian publică din greșeală informații noi despre Moto X+1 și noul Moto G

Al doilea device care a apărut prin intermediul aceleiași surse este Moto Titan, un nume de cod asociat cu Moto G în trecut. Moto Titan cel nou ar putea fi de fapt urmașul lui Moto G s este menționat aici cu un display HD de 5 inch, Android 4.4.4, un procesor quad core de 1.2 GHz, camera de 8 MP, 16 GB stocare și 1 GB RAM. E foarte posibil ca aceste specificații să fie reale, având în vedere leakurile precedente ale brazilienilor.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×