Mobicast 4: MWC 2014, concursuri, lansări și teasere... Plus răspunsuri la Întrebări!

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.404 ori
<b>Mobicast 4: MWC 2014, concursuri, lansări și teasere... Plus răspunsuri la Întrebări!</b>​Iată că a sosit încă o zi de vineri și încă un Mobicast, unul dedicat lui MWC 2014, printre altele. Mobicast 4 debutează pe SoundCloud, unde îl găsiți deja de 24 de ore și acum e și pe YouTube. Ne-am hotărât la un format de 12-15...

​Iată că a sosit încă o zi de vineri și încă un Mobicast, unul dedicat lui MWC 2014, printre altele. Mobicast 4 debutează pe SoundCloud, unde îl găsiți deja de 24 de ore și acum e și pe YouTube. Ne-am hotărât la un format de 12-15 minute, dar astăzi am depășit durată din nou, din cauza lui MWC. Promitem pe viitor să micșorăm logoreea, pe cât posibil.

După cum știți deja, Zsolt Tamássy, trimisul Mobilissimo.ro la MWC a ajuns deja în Barcelona și își ia câteva zile de repaos înainte să înceapă năvală în dată de 23 februarie, duminică, cu ocazia conferinței Huawei. Luni vom asista la marele eveniment Samsung Unpacked, ce ne va aduce handsetul Galaxy S5, probabil și ceasul Galaxy Gear și tabletele Galaxy Tab 4.

între timp Nokia, care are eveniment în aceeași zi ne inunda cu teasere verzi pentru Nokia X, care deja e clar că va fi un handset Android. Nu înțeleg toată agitația din jurul său, de vreme ce are specificații de Lumia 520. Mai interesant ar fi să vedem un cameraphone nou la MWc, deoarece la urma urmei și primul Pureview a debutat în Barcelona.

în această săptămână Facebook a anunțat cumpărarea lui Whatsapp pe 16 miliarde de dolari, iar HTC pare a fi gata să prezinte un smartwatch la MWC, conform Bloomberg. S-a stabilit și data preliminară de lansare a lui HTC One 2/ M8: 25 martie, conform unei invitații HTC la eveniment. în ce privește lista de concursuri Mobilissimo.ro, pe 24 februarie aflați cine câștigă un Evolio X8, iar pe 28 februarie marele câștigător al lui LDK 785 3G.

în altă ordine de idei am primit de la Marketonline.ro foarte accesibilul Galaxy Tab 3 Lite de 599 lei de la Samsung și Xperia Z1 Compact, cel mai puternic "Mini" de pe piață. Despre toate acestea, dar și despre Allview X1 Extreme, problemele mele cu Lumia 520 și oferta Vodafone cu un minut de apel înseamnă 1 MB aflați în Mobicast!

Vă prezint și numeroase răspunsuri la întrebări și o istorioară amuzantă despre cum m-am cunoscut cu Erwin, fondatorul Mobilissimo.ro. Pentru cei curiosi, ultimul Mobicast a fost inregistrat cu o camera Sony de aici, cumparată de Black Friday la 1600 lei si microfon Hama.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×