Mobicast 5: despre MWC 2014 și lansările sale, Galaxy S5, cele mai noi jocuri și răspunsuri la Întrebările voastre (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.074 ori
<b>Mobicast 5: despre MWC 2014 și lansările sale, Galaxy S5, cele mai noi jocuri și răspunsuri la Întrebările voastre (Video)</b>Mobicast 5 vine pe finalul unei săptămâni marcate de MWC 2014 și de lansările sale. Evenimentul s-a încheiat și s-a lăsat cu zeci de hands on-uri la standurile companiilor prezente în Barcelona. Despre toate acestea, dar și despre concursuri și...

Mobicast 5 vine pe finalul unei săptămâni marcate de MWC 2014 și de lansările sale. Evenimentul s-a încheiat și s-a lăsat cu zeci de hands on-uri la standurile companiilor prezente în Barcelona. Despre toate acestea, dar și despre concursuri și răspunsuri la întrebări aflați mai jos.

Pentru început aflați că MWC 2015 va fi organizat la începutul lunii martie anul viitor și nu la final de februarie. Showul din acest an a debutat duminica trecută, pe 23 februarie cu o conferință în cadrul căreia Huawei a lansat prima sa brățara smart, pe numele său TalkBand B1. Ei au adus pe scenă și un "smartphone" de 7 inch, modelul MediaPad X1 și tableta MediaPad M1 cu ecran de 8 inch. Chinezii au prezentat și telefonul Ascend G6 și cuvântul de ordine în showul lor a fost "selfie".

Am trecut apoi la ziua de luni, în care întâi ați aflat câștigătorul tabletei Evolio X8 și apoi am văzut conferințele Sony, Nokia, HTC și Samsung. Nokia a început showul cu telefoane din seria X cu Android la bord, dar fără Play Store. HTC a dezamăgit că eveniment, dar măcar am primit două modele midrange cu dotări destul de bune: Desire 816 și Desire 610, în vreme ce Sony a adus pe tărâm spaniol exact ce ne așteptam: telefonul flagship Xperia Z2 și tableta Xperia Z2 Tablet.

Marele invitat al zilei de luni a fost Samsung, cu al său eveniment Unpacked. Totul a început în sunet de viori și apoi Galaxy S5 a devenit realitate, împreună cu 3 ceasuri din seria Gear. Cel mai mult s-a remarcat Gear Fit, cu un design mai îngust, ecran color arătos și accent pus pe fitness. Galaxy S5 s-a dovedit a fi mai puțin impresionant decât ne așteptam, făcând doar mici upgrade-uri lui Galaxy S4. El crește diagonală cu 0.1 inch, rămâne un smartphone Full HD și vine cu senzor cardiac în spate și scanner de amprente în față.

De-a lungul săptămânii v-am oferit clipuri hands on din Barcelona, realizate de trimisul nostru la fața locului, Zsolt Tamassy. Despre acestea și despre produsele noi Allview, Evolio, Lenovo, LG și multe altele aflați în podcast, care conține și răspunsuri la întrebări precum "de ce nu faci un podcast video" sau "care e viitorul Nokia?". Pe final discut despre meciul din weekend, Steaua - Dinamo, despre Oscaruri și despre câteva formații ce vor veni în concert la noi.

Acesta este cel mai lung Mobicast de până acum, dar asta cu ocazia MWC, iar de săptămâna viitoare încercam să revenim la 12-15 minute!
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×