Fericitul câștigător al tabletei LDK 785 3G la concursul Mobilissimo.ro este... (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concurs 815 ori
<b>Fericitul câștigător al tabletei LDK 785 3G la concursul Mobilissimo.ro este... (Video)</b>Pentru că e 28 februarie și e ultima zi de iarnă, vă încălzim astăzi cu un premiu mult așteptat. Cu doar câteva zile în urma aflați cine a câștigat tableta Evolio X8 Fusion, cu tastatură la pachet, iar azi e rândul tabletei LDK 785...

Pentru că e 28 februarie și e ultima zi de iarnă, vă încălzim astăzi cu un premiu mult așteptat. Cu doar câteva zile în urma aflați cine a câștigat tableta Evolio X8 Fusion, cu tastatură la pachet, iar azi e rândul tabletei LDK 785 3G oferită ca premiu de Tonis Trade Constanța, să își găsească un nou posesor. Să purcedem deci la decernare!
​

Acesta nu este un Oscar, ele au loc duminică, dar premiul îl va încânta pe posesor la fel de mult. Ei bine am luat în calcul toate mailurile cu informațiile cerute de noi aici la final de review și am folosit random.org pentru a trage la sorți câștigătorul. El este Pripici Ionuț, din sat Buduhala, Comuna Telești, Județ Gorj.

Ionuț a câștigat o tabletă de 7.85 inch, cu apelare 3G, slot SIM, GPS la bord și o cameră de 5 megapixeli care e destul de bună. Terminalul are ecranul cu luminozitatea cea mai mare dintre toate brandurile romanești, iar jocurile noi rulează pe acest device, după cum ați văzut în review. Acesta e doar începutul unui an plin de concursuri, deci continuați să ne urmăriți și veți putea câștiga și alte terminale! Felicitări Ionuț!

Iată și extragerea într-o captură video:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×