Tim Cook afirmă că Apple lucrează În acest moment la un proiect secret; ar putea fi smartwatch-ul mult așteptat

Autor:  | Publicat în:  Apple 638 ori
<b>Tim Cook afirmă că Apple lucrează În acest moment la un proiect secret; ar putea fi smartwatch-ul mult așteptat</b>De curând, în cadrul unei întâlniri a asociaților, CEO-ul Apple Tim Cook a făcut o mică remarcă cu privire la faptul că Apple lucrează în acest moment la un proiect secret. Acest lucru ne duce imediat cu gândul la smartwatch-ul despre care se...

De curând, în cadrul unei întâlniri a asociaților, CEO-ul Apple Tim Cook a făcut o mică remarcă cu privire la faptul căApple lucrează în acest moment la un proiect secret. Acest lucru ne duce imediat cu gândul la smartwatch-ul despre care se tot vehiculează în ultimele luni, device ce s-ar putea numi iWatch.

Pe lângă această afirmație, aflăm și că Apple a realizat o serie de comenzi către companiile americane pentru producerea de display-uri de sticlă/safir pentru. De asemenea, șeful executiv al companiei Canonical a confirmat faptul că în acest moment Apple a contractat numeroase firme pentru producerea unor display-uri din sticlă de safir ce măsoară 4.5 inch.

Aceastea ar putea fi folosite pe viitoarea generație iPhone, care din câte se pare,s-ar putea lansa mai devreme anul acesta, mai precis în luna iulie, și nu septembrie cum ne obișnuisem în anii precedenți. Ne așteptăm ca odată cu lansarea noilor iPhone-uri să vedem și acest prim smartwatch al companiei.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×