Tim Cook afirmă că Apple lucrează În acest moment la un proiect secret; ar putea fi smartwatch-ul mult așteptat

843 ori
<b>Tim Cook afirmă că Apple lucrează În acest moment la un proiect secret; ar putea fi smartwatch-ul mult așteptat</b>De curând, în cadrul unei întâlniri a asociaților, CEO-ul Apple Tim Cook a făcut o mică remarcă cu privire la faptul că Apple lucrează în acest moment la un proiect secret. Acest lucru ne duce imediat cu gândul la smartwatch-ul despre care se...

De curând, în cadrul unei întâlniri a asociaților, CEO-ul Apple Tim Cook a făcut o mică remarcă cu privire la faptul căApple lucrează în acest moment la un proiect secret. Acest lucru ne duce imediat cu gândul la smartwatch-ul despre care se tot vehiculează în ultimele luni, device ce s-ar putea numi iWatch.

Pe lângă această afirmație, aflăm și că Apple a realizat o serie de comenzi către companiile americane pentru producerea de display-uri de sticlă/safir pentru. De asemenea, șeful executiv al companiei Canonical a confirmat faptul că în acest moment Apple a contractat numeroase firme pentru producerea unor display-uri din sticlă de safir ce măsoară 4.5 inch.

Aceastea ar putea fi folosite pe viitoarea generație iPhone, care din câte se pare,s-ar putea lansa mai devreme anul acesta, mai precis în luna iulie, și nu septembrie cum ne obișnuisem în anii precedenți. Ne așteptăm ca odată cu lansarea noilor iPhone-uri să vedem și acest prim smartwatch al companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×