Mobicast 7: Podcast Mobilissimo.ro despre iPhone 6, Noul HTC One și ce review-uri am mai făcut

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.179 ori
<b>Mobicast 7: Podcast Mobilissimo.ro despre iPhone 6, Noul HTC One și ce review-uri am mai făcut</b>în mod bizar în ultima săptămână am asistat la o invazie de știri legate de Apple, de parcă cineva le-ar planta intenționat în presă. Mai bizar e că știrile au legătură cu orice altceva în afară de iPhone 6 și iPad Pro. Despre toate...

în mod bizar în ultima săptămână am asistat la o invazie de știri legate de Apple, de parcă cineva le-ar planta intenționat în presă. Mai bizar e că știrile au legătură cu orice altceva în afară de iPhone 6 și iPad Pro. Despre toate acestea și multe altele aflați în podcastul de mai jos, Mobicast 7.

Am văzut în ultima săptămână o serie de brevete Apple, apoi am aflat detalii din culisele companiei și din istoricul sau, pentru că în restul timpului să vedem o avalanșă uriașă de scăpări legate de Noul HTC One. Două nume par populare pentru acest model: Noul HTC One și HTC One 2014. Am aflat și motivul pentru care vom avea două camere în spate e pentru a avea acces la funcții precum Refocus de la Nokia și Sony. Apoi am văzut și imagini cu ambalajul terminalului în varianta americană și chiar un mic hands on cu telefonul.

între timp am mai terminat 2 recenzii, cea a lui Samsung Galaxy Tab 3 Lite și a lui Sony Xperia Z1 Compact, cu mențiunea că primul dezamăgește rău la capitolul ecran, iar Z1 Compact a fost o mare surpriză plăcută pe partea de ecran și baterie. Avem Nokia Lumia 1320 în teste și am făcut deja poze cu el în parc, iar aici țin să spun că nu avem o cameră chiar impresionantă, dar pentru 5 megapixeli, e OK.

A sosit și iPad Mini Retina în teste și mă joc pe el acum 2 jocuri cu grafică high end, pe care cu siguranță le veți aprecia și voi. între timp am avut parte și de scăpări legate de Oppo și Xiaomi, care se pare că ne vor surprinde cu telefoane cu camere de 50 de megapixeli în perioada următoare, dar și cu modele noi octa core.

Se tot discuta și despre conferința BUILD 2014 de lună viitoare și lansările Microsoft de acolo: Windows Phone 8.1 și Windows 8.1 Update 1. Am discutat puțin și despre Cortana, asistentul virtual care ar putea face Siri uitat și apoi am trecut la răspunsuri ale întrebărilor voastre. Cu această ocazie ați aflat că sunt genul de persoană care nu se joacă deloc pe PC, ci îl vede că o unealtă, preferând consola pentru gaming. V-am spus și care sunt cele 3 serii de jocuri preferate ale mele, ce alte joburi mai am sau am avut și v-am lămurit cu privire la alegerea între Nexus 5 și Samsung Galaxy S4.

Pe final am discutat despre finalul primului sezon din True Detective, despre câștigătoarea premiului Oscar pentru rol principal feminin, despre noul joc Titanfall, care a invadat webul în ultimele zile și despre performanțele echipelor spaniole în Champions League. La finalul acestui Mobicast aflați și de ce nu sunt mare fan al vloggingului, cel puțin nu în formă în care vi-l imaginați.
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×