Două noi device-uri Asus Își fac apariția Într-un document al Agenției de Certificare din Taiwan

566 ori
<b>Două noi device-uri Asus Își fac apariția Într-un document al Agenției de Certificare din Taiwan</b>Recent, o serie de documente ce au apărut în cadrul unei baze de date ale Agenției de Certificare a produselor electronice din Taiwan scot la iveală două noi modele Asus ce încă nu au fost anunțate. Acestea sunt Asus Zenfone C, respectiv Asus...

Recent, o serie de documente ce au apărut în cadrul unei baze de date aleAgenției de Certificare a produselor electronice din Taiwan scot la iveală două noi modele Asus ce încă nu au fost anunțate. Acestea sunt Asus Zenfone C, respectiv Asus FE170GG.

Se așteaptă ca presupusulAsus FE170GG să fie o tabletă ce va face parte dintr-o nouă familie de produse, care ar putea adopta un design diferit. Tableta Asus FE170GG va fi un model de 7 inch care pe deasupra va avea și posibilitatea de atașare a unui modem 3G.

Cel de-al 2-lea device regăsit în cadrul acestor documente este Asus Zenfone C, terminal care va completa seria de smartphone-uri lansate de Asus până în acest moment, gamă din care mai fac parte și Zenfone 4, Zenfone 5, respectiv Zenfone 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×