Nokia Lumia 920 este pe cale să primească un succesor; acesta este nimeni altul decât Nokia Martini

Autor:  | Publicat în:  Nokia 957 ori
<b>Nokia Lumia 920 este pe cale să primească un succesor; acesta este nimeni altul decât Nokia Martini</b>Lansat acum mai bine de 2 ani, mai precis în septembrie 2012, Nokia Lumia 920 este pe cale să primească un succesor. Acesta va fi nimeni altul decât Nokia Martini, terminal despre care se tot vorbește în ultima perioadă. &nbsp; Informația cu...

Lansat acum mai bine de 2 ani, mai precis în septembrie 2012, Nokia Lumia 920 este pe cale să primească un succesor. Acesta va fi nimeni altul decât Nokia Martini, terminal despre care se tot vorbește în ultima perioadă.

Informația cu privire la denumirea oficială a lui Nokia Martini vine de la binecunoscutul cont de twitter @evleaks care reușește astfel să deslușească misterul din spatele numelui de cod “Martini”.

în timp ce numele a fost lămurit, mai rămâne de aflat cum va arată noul Lumia 930, detaliu unde părerile sunt împărțite. Acesta ar putea fi o versiune globală a proaspătului Lumia Icon sau de ce nu, o versiune Mini a lui Nokia Lumia 1520. Ne așteptăm ca zvonurile despre Lumia 930 (Martini) din următoarele săptămâni să ne ofere noi indicii cu privire la dotările și design-ul adoptat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×