Mobicast 98: Crăciun-Cast cu cele mai populare articole ale anului şi un Basm la final (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 346 ori
<b>Mobicast 98: Crăciun-Cast cu cele mai populare articole ale anului şi un Basm la final (Video)</b>Iată-ne dragii moşului şi la final de an, cu ultimul Mobicast pe 2015. Ca urmare avem o ediţie light, una cu un basm &icirc;ntins pe 80% din durata acestui podcast şi cu videocast la pachet. Vă reamintesc că e pe final concursul cu premiu telefonul...

Iată-ne dragii moşului şi la final de an, cu ultimul Mobicast pe 2015. Ca urmare avem o ediţie light, una cu un basm întins pe 80% din durata acestui podcast şi cu videocast la pachet. Vă reamintesc că e pe final concursul cu premiu telefonul Coolpad Modena, în vreme ce un alt concurs cu premiu telefonul Allview E3 Living e în plină pregătire.

Am aruncat o privire şi asupra celor 10 cele mai citite articole ale acestui an, cu previewul lui Allview P8 Energy pe primul loc, semn că v-a intrigat handsetul cu cea mai bună baterie a ultimilor ani. Previewul a sosit chiar înainte ca telefonul să fie în magazine, fiind deci şi mai bine primit şi a generat peste 27.000 de vizualizări.

Pe locul 2 s-a aflat un articol care centraliza ofertele de Black Friday, pe 19 noiembrie. Acesta a atins 18.482 vizualizări şi a primit o sumedenie de comentarii, în vreme ce pe locul 3 se afla exclusivitatea cu problemele lui Snapdragon 810 de pe HTC One M9, descoprite în direct de colegul Claudiu Sima la Barcelona, cu ocazia MWC. Materialul a atins 13.791 vizualizări.

Un material despre Samsung Galaxy S4 şi actualizarea la Lollipop e pe locul 4, iar pe 5 e recenzia lui Huawei P8 Lite, un handset care ştiu că a fost tare popular în acest an. Restul de 5 locuri vă las să le aflaţi din podcast, iar apoi am discutat despre cele mai populare Mobicasturi, cu Helloweencast de departe cel mai popular, cu peste 4000 de vizualizări.

Atunci v-am citit acea poveste de groază de Edgar Allan Poe şi aparent a fost binevenită. Apoi pe locul 2 se află Mobicast 70, cel în care mi-am arătat şi fata şi am făcut videocast aniversar, cu Microsoft Lumia 640 XL în mână, în luna iunie. Şi pentru că tot am zis de Videocast, nu uitaţi să savuraţi şi basmul "Pasărea de Foc", pe care vi l-am citit în a doua parte a acestui Craciun-Cast.

Basmul e scris de mine prin 2003, când eram în liceu şi când scrisul de poezii şi proza era unul dintre hobby-urile mele. Nu e chiar un basm de Crăciun, dar are ingredientele vitale: speranţă, lumină, bunătate şi copii. Sper să savuraţi basmul şi promitem că mai revenim cu astfel de iniţiative. Vă urăm un Crăciun Fericit din partea echipei Mobilissimo.ro, un an nou excelent, tot ce vă doriţi şi numai împliniri şi fericire!

Ne veţi găsi în continuare pe toate mijloacele de socializare, pe site, Forum şi YouTube şi nu vă faceţi griji de întrebările din precedentul Mobicast, deoarece îşi vor găsi răspuns în următorul. Un an nou bun vă urăm!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×