Huawei D8 s-ar putea lansa în 2016 cu procesor Kirin 960 și display Quad HD de 5.5 inch la bord

1.605 ori
<b>Huawei D8 s-ar putea lansa în 2016 cu procesor Kirin 960 și display Quad HD de 5.5 inch la bord</b>Zvonurile despre device-urile ce urmează a fi lansate &icirc;n 2016 au &icirc;nceput de ceva timp, iar astăzi aflăm detalii referitore la un nou model pregătit de Huawei, companie ce anul acesta a livrat peste 1000 milioane de smartphone-uri la nivel...

Zvonurile despre device-urile ce urmează a fi lansate în 2016 au început de ceva timp, iar astăzi aflăm detalii referitore la un nou model pregătit de Huawei, companie ce anul acesta a livrat peste 1000 milioane de smartphone-uri la nivel global. Terminalul despre care vorbim se numește Huawei D8, și se dezvăluie prin intermediul unui raport sosit din China.

Aparent, Huawei D8 va sosi cu procesor HiSilicon Kirin 960, cu 4 GB memorie RAM, dar și cu un display de 5.5 inch protejat de sticlă de safir. Noutatea aici este reprezentată de către rezoluția Quad HD (2560 x 1440 pixeli), ce va fi întâlnită pe acest model. Până acum producătorul chinez nu s-a aruncat pe piață cu astfel de panouri, dar poate că anul 2016 va fi perioada potrivită pentru apariția unui asemenea device.

Totodată, există unele zvonuri potrivit cărora acest nou terminal va avea un preț nu tocmai accesibil odată lansat, mai precis 775 dolari ~ 3.199 lei. Această sumă se apropie de prețul de comercializare a lui Huawei Mate S, un smartphone premium ce vine la pachet cu dotări de top și cu un design atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×