Mobime.ro te sfatuieste ce telefoane poti cumpara de la operatori in oferta

2.053 ori
<b>Mobime.ro te sfatuieste ce telefoane poti cumpara de la operatori in oferta</b>Mobime.ro era cunoscut pana acum drept site-ul care ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege abonamentele cele mai potrivite pentru telefonie mobila, dar iata ca acum serviciul va permite utilizatorilor sa gaseasca si cele mai bune oferte de...

Mobime.ro era cunoscut pana acum drept site-ul care ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege abonamentele cele mai potrivite pentru telefonie mobila, dar iata ca acum serviciul va permite utilizatorilor sa gaseasca si cele mai bune oferte de telefoane ale operatorilor. Astfel, mobime.ro va compara preturile handseturilor din oferta Orange, Vodafone si Cosmote, afisand cele mai bune variante, in functie de nevoile clientilor.

In doar 2 minute, Mobime.ro va afla pentru dumneavoastra abonamentul ideal in retelele de telefonie disponibile, in functie de consumul lunar. Vor fi afisate si metodele prin care puteti intra in posesia terminalului dorit, la cel mai mic tarif disponibil. Razvan Bagiu, reprezentantul portalului afirma ca acesta foloseste un algoritm matematic complex si puternic optimizat, site-ul afisand in aceasta clipa preturile pentru 450 de handseturi, 235 de abonamente si 280 de optiuni.

Mobime.ro evalueaza in jur de un miliard de variante, care includ combinatii de operatori, abonamente, optiuni si terminale, alegand variantele ideale pentru utilizatori. Sistemul va afisa primele 20 cele  mai ieftine optiuni, luand in calcul profilul de comunicare inclus si va exista si optiunea "cea mai sigura varianta", afisand oferta cu cel mai mic cost total.

Mobime.ro dispune si de o sectiune "Hot Deals", care va arata cele mai noi reduceri aplicate de operatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×