Fujitsu si Toshiba intentioneaza sa isi uneasca filialele din segmentul mobil

1.159 ori
<b>Fujitsu si Toshiba intentioneaza sa isi uneasca filialele din segmentul mobil</b>Piata japoneza din domeniul telefoniei a cunoscut recent o scadere a profitului, ducand la decizii radicale, precum retragerea celor de la Mitsubishi din acest segment si formarea aliantei Sanyo-Kyocera. Iata ca o alta alianta se pregateste, Fujitsu si...

Piata japoneza din domeniul telefoniei a cunoscut recent o scadere a profitului, ducand la decizii radicale, precum retragerea celor de la Mitsubishi din acest segment si formarea aliantei Sanyo-Kyocera. Iata ca o alta alianta se pregateste, Fujitsu si Toshiba intentionand sa isi uneasca filialele de telefonie mobila.

Nou-formata companie s-ar clasa pe locul 2, in spatele celor de la Sharp si ar reduce la 6 numarul total de firme care produc handseturi in Japonia. Si asta in conditiile in care in 2007 numarul acestor firme era de 10. Desi Japonia este cu ani buni inaintea multor tari, la capitolul avans tehnologic, piata acestei tari sufera de saturare si de conformitate.

Astfel, mai toate terminalele tind sa semene intre ele, deoarece producatorii de telefoane trebuie sa se conformeze cu regulile si specificatiile standard impuse de operatori. Revenind la alianta Fujitsu-Toshiba, prima companie va detine pachetul majoritar de actiuni, cu mentiunea ca aceasta intelegere nu a atins un punct final inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×