Teste sau şotii de vacanţă? Telefonul Ulefone Metal e aruncat de la 30 de metri înălţime într-un balon plin cu apă; Iată rezultatul! (Video)

1.225 ori
<b>Teste sau şotii de vacanţă? Telefonul Ulefone Metal e aruncat de la 30 de metri înălţime într-un balon plin cu apă; Iată rezultatul! (Video)</b>Atunci când am văzut că testul telefonului Ulefone Metal implica un prezervativ Durex eram gata să pun la spam linkul, crezând că e vreo ciudăţenie. De fapt nu e cazul, pentru că telefonul a avut parte de probabil cel mai bizar test de rezistenţă văzut..

Atunci când am văzut că testul telefonului Ulefone Metal implică un prezervativ Durex eram gata să pun la spam linkul, crezând că e vreo ciudăţenie. De fapt nu e cazul, pentru că telefonul a avut parte de probabil cel mai bizar test de rezistenţă văzut de mine.

Teste sau şotii de vacanţă? Telefonul Ulefone Metal e aruncat de la 30 de metri înălţime într-un balon plin cu apă; Iată rezultatul! (Video)

El a fost îndesat într-un prezervativ pentru a-l proteja si apoi in altul plin ochi cu apă, iar apoi aruncat de la 30 de metri înălţime. Ce a ieşit vedeţi mai jos... pe fundal liquid dubstep. Handsetul zboară de la etajul 9, într-o pungă ce ţine respectivă bulă cu apă fixă, încât propria greutate să nu provoace vreo spărtură. Un mare splash mai târziu, telefonul e teafăr şi nevătămat, fără zgârieturi şi chiar bootează fără probleme.

Mai mult rulează şi Real Racing 3, după cum o făcea şi într-un test de zilele trecute. Ulefone Metal este un smartphone cu ecran de 5 inch, 3 GB RAM şi cu preţ de 119 dolari pe aliexpress.com. E drept că la baza telefonul nu e promovat ca rezistent la apă, dar pare să facă faţă unui contact cu apa destul de OK. Handsetul vine cu procesor octa core MediATek MT6753 şi la pachet e oferită şi o husă flip şi alte accesorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×