iPhone in curand in Romania... sau nu?

1.414 ori
<b>iPhone in curand in Romania... sau nu?</b>Jurnalul National ne informeaza ca iPhone si-a amanat desantul in Romania, daca este sa ne raportam la declaratia lui Didier Lombard, presedintele France Telecom. Totusi, faptul ca numeroase persoane au vazut terminalul in magazine Orange din tara si o...

Jurnalul National ne informeaza ca iPhone si-a amanat desantul in Romania, daca este sa ne raportam la declaratia lui Didier Lombard, presedintele France Telecom. Totusi, faptul ca numeroase persoane au vazut terminalul in magazine Orange din tara si o anumita oferta Orange pot reprezenta indicii despre lansarea mult-asteptatului smartphone.

Didier Lombard a fost prezent in Romania pentru a sarbatori atingerea a 10 milioane de clienti Orange si a mentionat ca Steve Jobs va decide data de lansare a lui iPhone in Romania. Se pare ca Vestul este avantajat deocamdata, dar pasiunea romanilor pentru tehnologia de top isi va spune cuvantul. Totusi, presedintele France Telecom a mentionat ca nu vom vedea iPhone-uri (nedeblocate) oferite de Orange in Romania, pana la toamna.

O scurta privire aici, ne indica faptul ca Orange si Apple colaboreaza deja si sosesc cu o oferta unica, valabila pana pe 31 martie. Incetarea acestei oferte inseamna cu siguranta inlocuirea sa cu una noua, care va domina perioada sarbatorilor pascale. Ar fi momentul ideal pentru lansarea lui iPhone, foarte posibila in intervalul 1 aprilie - 1 mai. La urma urmei toate zvonurile din tara despre prezenta smartphone-ului in magazine trebuie sa aiba un sambure de adevar, orice ar spune presedintele France Telecom, posesor multumit de iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×