Modulul de cameră de pe LG G4 anunţat oficial, vine cu rezoluţie de 16 MP, deschidere F/1.8

Autor:  | Publicat în:  LG 1.002 ori
<b>Modulul de cameră de pe LG G4 anunţat oficial, vine cu rezoluţie de 16 MP, deschidere F/1.8</b>Mai avem de aşteptat mai puţin de 3 săptăm&acirc;ni p&acirc;nă ce LG &icirc;şi va anunţa telefonul flagship pe anul 2015, iar azi descoperim o nouă bucăţică din puzzle-ul numit LG G4. Aflaţi că LG a anunţat oficial modului de cameră pentru...

Mai avem de aşteptat mai puţin de 3 săptămâni până ce LG îşi va anunţa telefonul flagship pe anul 2015, iar azi descoperim o nouă bucăţică din puzzle-ul numit LG G4. Aflaţi că LG a anunţat oficial modului de cameră pentru telefonul G4.

E vorba despre un modul cu deschidere F/1.8, iar LG Innotek afirma că aceasta ar fi cea mai mare deschidere disponibilă pe un smartphone în acest moment. Se va captura cu 80% mai multă lumină astfel, în comparaţie cu LG G3, cel puţin. Acest lucru înseamnă că vom avea parte de captură low light foarte buna, aspect la care nici LG G3 nu stătea chiar rău.

Să sperăm că vom primi şi stabilizare optică, deşi lipsa menţionării acestui aspect legat de noul senzor foto ne îngrijorează. Pe lângă camera din spate, a fost prezentat oficial şi un senzor frontal de 8 MP, cu un filtru IR, ce va menţine culorile la un nivel natural. Va reuşi oare LG G4 să rivalizeze cu excelentul Galaxy S6 la capitolul cameră?

Şi apoi vine şi întrebarea următoare, dar oare va reuşi Sony Xperia Z4?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×