Oppo A31 este lansat oficial pe piața chineză; ajunge în retail pentru suma de 160$

Autor:  | Publicat în:  Oppo 730 ori
<b>Oppo A31 este lansat oficial pe piața chineză; ajunge în retail pentru suma de 160$</b>Acum c&acirc;teva zile pe site-ul nostru &icirc;n limba engleză, și anume GSMDome.com vă informam despre existența unui nou smartphone pregătit de către chinezii de la Oppo, și anume modelul Oppo A31. Device-ul &icirc;n cauză este dezvăluit...

Acum câteva zile pe site-ul nostru în limba engleză, și anume GSMDome.com vă informam despre existența unui nou smartphone pregătit de către chinezii de la Oppo, și anume modelul Oppo A31. Device-ul în cauză este dezvăluit astăzi oficial pe piața din China, regiune unde va fi comercializat pentru suma de 160$.

Pentru acest preț, Oppo ne oferă un terminal mid-range cu display de 4.5 inch (854 x 480 pixel), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64 bit, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Oppo A31 este lansat oficial pe piața chineză; ajunge în retail pentru suma de 160$

Se remarcă prezența unei camere foto de 8 megapixeli cu deschidere f/2.2 și bliț LED pe spate, cât și un senzor de 5 megapixeli frontal. De asemenea, Oppo A31 sosește cu Bluetooth 4.0, WiFi, o baterie de 2.000 mAh și 4G LTE la pachet. Din punct de vedere al design-ului avem parte de un telefon cu fețe de sticlă și ramă metalică, componente integrate într-o carcasă de 8 mm grosime.

Aflăm și faptul că noul telefon de buget al celor de la Oppo va aduce sistemul de operare Android 4.4 KitKat împreună cu interfața Color OS.

Oppo A31

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×