Oppo A31 este lansat oficial pe piața chineză; ajunge în retail pentru suma de 160$

Autor:  | Publicat în:  Oppo 747 ori
<b>Oppo A31 este lansat oficial pe piața chineză; ajunge în retail pentru suma de 160$</b>Acum c&acirc;teva zile pe site-ul nostru &icirc;n limba engleză, și anume GSMDome.com vă informam despre existența unui nou smartphone pregătit de către chinezii de la Oppo, și anume modelul Oppo A31. Device-ul &icirc;n cauză este dezvăluit...

Acum câteva zile pe site-ul nostru în limba engleză, și anume GSMDome.com vă informam despre existența unui nou smartphone pregătit de către chinezii de la Oppo, și anume modelul Oppo A31. Device-ul în cauză este dezvăluit astăzi oficial pe piața din China, regiune unde va fi comercializat pentru suma de 160$.

Pentru acest preț, Oppo ne oferă un terminal mid-range cu display de 4.5 inch (854 x 480 pixel), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64 bit, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Oppo A31 este lansat oficial pe piața chineză; ajunge în retail pentru suma de 160$

Se remarcă prezența unei camere foto de 8 megapixeli cu deschidere f/2.2 și bliț LED pe spate, cât și un senzor de 5 megapixeli frontal. De asemenea, Oppo A31 sosește cu Bluetooth 4.0, WiFi, o baterie de 2.000 mAh și 4G LTE la pachet. Din punct de vedere al design-ului avem parte de un telefon cu fețe de sticlă și ramă metalică, componente integrate într-o carcasă de 8 mm grosime.

Aflăm și faptul că noul telefon de buget al celor de la Oppo va aduce sistemul de operare Android 4.4 KitKat împreună cu interfața Color OS.

Oppo A31

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×