Modulul intern de încărcare wireless destinat lui LG V30 pare a sugera prezența unui carcase uni-body

1.259 ori
<b>Modulul intern de încărcare wireless destinat lui LG V30 pare a sugera prezența unui carcase uni-body</b>Deși mai rare, scăpările asociate lui LG V30 există și astăzi aflăm un detaliu bun pe de o parte și rău de pe altă parte pentru unii utilizatori. O fotografie cu modulul intern de încărcare wireless ce va fi regăsit pe telefon ajunge astăzi online și

Cu toate că scăpările asociate lui LG V30 sunt cu mult mai puține în raport cu cele în care Samsung Galaxy Note 8 își face apariția, acestea există după cum vedem și astăzi. O fotografie care ne prezintă modulul intern de încărcare wireless ce va fi integrat pe phablet-ul LG V30 ajunge astăzi postată pe platforma Slashleaks și remarcăm faptul că sursa are un procent de 91% încredere ca urmare a voturilor primite pentru leak-urile încărcate.

LG V30

Această fotografie pe care o puteți vedea mai sus pare a indica faptul că noul phablet va sosi într-o carcasă unibody cu spate din sticlă exact ca LG G6, asta cu scopul de a facilita tehnologia de încărcare wireless. Există și un lucru negativ aici, acela că nu vom mai avea acces la baterie precum se întâmpla cu modelele anterioare V10 și V20.

LG V30

De asemenea, apar și informații referitoare la posibilitatea ca LG să renunțe la implementarea unui display secundar deasupra celui principal pe noul dispozitiv. Totuși, această zonă ar urma să fie oferită chiar pe ecranul principal în partea de sus, ecran care aparent va adopta tehnologia OLED. Așteptăm mai multe leak-uri curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×