Sony brevetează o tehnologie de încărcare wireless inedită prin care energia se transmite de la un smartphone la altul

1.512 ori
<b>Sony brevetează o tehnologie de încărcare wireless inedită prin care energia se transmite de la un smartphone la altul</b>Tehnologia de încărcare wireless din acest moment nu este cu siguranță ceea ce ne dorim atunci când auzim denumirea sa. Pe viitor însă ne-am putea aștepta la tehnologii de genul mult mai inovative. Sony tocmai ce a brevetat o asemenea tehnologie a

La ora actuală trebuie să recunoaștem că tehnologia de încărcare wireless nu este nici pe departe pe atât de uimitoare precum se dă de înțeles, asta pentru că în ecuție intră și un stand special fără de care încărcarea nu se poate realiza. Pe viitor însă ne putem aștepta la o evoluție a acestei tehnologii, una ce ar putea veni chiar din partea japonezilor de la Sony care tocmai ce au primit un brevet interesant. 

Brevet incarcare wireless Sony

Această tehnologie descrisă de către Sony prin intermediul unor schițe ne dezvăluie faptul că pe viitor ne-am putea încărca telefonul wireless folosind telefonul unui prieten, asta fără ca vreun cablu să fie inclus în ecuație. Ne putem gândi la telefonul prietenului de lângă noi ca la un hotspot care oferă energie în loc de internet wireless. 

Pe hârtie lucrurile sună chiar bine, dar până la implementarea tehnologiei în viața reală sigur vor mai trece câțiva ani buni. Există chiar șansa să nu vedem niciodată această tehnologie finalizată, brevetele servind mai mult pe post de asigurare pentru companii ca în cazul în care o altă firmă vine cu o idee similară să o poată trage de mâneci cu privire la faptul că ei au fost primii care au patentat-o. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×