Încărcătorul wireless destinat lui iPhone 7s, 7s Plus și 8 va fi vândut separat pentru 200 dolari!

1.413 ori
<b>Încărcătorul wireless destinat lui iPhone 7s, 7s Plus și 8 va fi vândut separat pentru 200 dolari!</b>Una dintre cele mai interesante echipări ale iPhone-ului aniversar și a celorlalte 2 modele secundare (7s, 7s Plus) va fi tehnologia de încărcare wireless. Am aflat deja că această tehnologie va fi activată abia ulterior ca în cazul lui Portrait Mode

Această săptămână debutează cu noi vești despre trio-ul de iPhone-uri mult așteptat în acest an, serie compusă din iPhone 7s, iPhone 7s Plus și modelul aniversar al cărui nume final nu îl cunoaștem încă. Informația de astăzi are de-a face cu încărcarea wireless și mai precis cu încărcătorul ce va facilita acest tip de transmitere a energiei electrice către acumulatorul intern al telefonului.

Surse din China menționează că accesoriul va fi vândut separat pentru suma de 200 dolari. Nu este un caz izolat totuși, asta pentru că mai toate companiile din zona smartphone aplică pentru această metodă de a comercializa separat încărcătorul wireless pentru telefoanele din portofoliu. Aparent, tehnologia din spatele încărcării wireless de pe noile iPhone-uri va fi cea standard Qi Wireless Charging, dar cu toate acestea gigantul din Cupertino nu va oferi suport pentru utilizarea de accesorii similare 3rd party.

Asta poate însemna că în software-ul lui iOS 11 vor fi integrate măsuri de precauție pentru ca utilizatorii să nu poată utiliza decât încărcătorul wireless Apple, o veste nu tocmai favorabilă pentru cumpărători. De asemenea, abia cu lansarea lui iOS 11.1 se pare că va fi activată și încărcarea wireless pe noile telefoane!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×