Mostre foto realizate de Google Pixel 4 XL și detalii despre cameră ajung online; Avem și noi clipuri hands-on

1.758 ori
<b>Mostre foto realizate de Google Pixel 4 XL și detalii despre cameră ajung online; Avem și noi clipuri hands-on</b>Încet-încet ne apropiem și de lansarea lui Google Pixel 4, debut care potrivit celor mai noi indicii ajunse online ar urma să aibă loc pe data de 15 octombrie. Continuă leak-urile între timp și astăzi avem multe de prezentat, în primul

Încet-încet ne apropiem și de lansarea lui Google Pixel 4, debut care potrivit celor mai noi indicii ajunse online ar urma să aibă loc pe data de 15 octombrie. Continuă leak-urile între timp și astăzi avem multe de prezentat, în primul rând un hands-on proaspăt cu varianta XL, iar în al doilea rând o serie de mostre foto realizate de noul telefon și comparate cu imaginile surprinse de predecesor, adică Pixel 3 XL.

Ne axăm pe hands-on inițial și descoperim că telefonul vine acum cu o ramă ce adoptă o textură mată, pentru îmbunătățirea nivelului de grip. Se păstrează abordarea cu butonul home colorat într-o nuanță aprinsă (portocaliu aici) și pe parcursul clipului aflăm detalii despre noutățile aduse în Google Camera la nivel de interfață și funcționalitate, dar și despre ecran ce va avea o funcție de ajustare dinamică a ratei de refresh între 60 și 90 Hz.

Există și un al doilea clip de tip hands-on ajuns online, material în care ne sunt prezentate mostrele foto despre care vă vorbeam în primul paragraf. În acest material apar toate cele 3 variante de culoare Pixel 4 (alb, negru și portocaliu), iar partea interesantă vine spre final în ultimele 30 secunde atunci când vedem o comparație foto între Pixel 3 XL și Pixel 4 XL.

Toate aceste fotografii vă sunt prezentate în galeria de mai sus și avem rând pe rând comparații ce țin de captura Selfie, Portrait, Night Sight, dar și zoom. Le puteți admira aici și trage singuri concluziile cu toate că avem de-a face cu o serie de capturi de ecran și nu fotografiile propriu zis la calitatea originală.

Cât despre dezvălurile legate de cameră, aflăm că Pixel 4 XL va utiliza un senzor Sony IMX481 de 16 megapixeli pentru captura telephoto cu zoom optic și un senzor principal IMX363 de 12.2 megapixeli. În față se află un senzor de 8 mpx IMX520 și pentru sistemul Face Unlock se folosește un senzor OVM7251 IR. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×