Google Pixel 4 apare acum în fotografii promoționale; Doar 4 zile rămase până la debut

993 ori
<b>Google Pixel 4 apare acum în fotografii promoționale; Doar 4 zile rămase până la debut</b>Săptămâna viitoare pe data de 15 octombrie avem notat în calendar și debutul telefoanelor Pixel 4 și Pixel 4 XL, device-uri din zona high-end premium de la care avem mari așteptări în materie de fotografiere

Săptămâna viitoare pe data de 15 octombrie avem notat în calendar și debutul telefoanelor Pixel 4 și Pixel 4 XL, device-uri din zona high-end premium de la care avem mari așteptări în materie de fotografiere. Am avut parte de multe leak-uri în ultimele săptămâni, iar astăzi nimeni altul decât Evan Blass ne prezintă o serie de imagini promoționale prin care putem admira terminalele în cauză.

Google Pixel 4

Aceste fotografii confirmă o serie de dotări și funcții vehiculate, un exemplu fiind controlul prin gesturi pe care îl vedeți reprezentat în imaginea cover a acestui articol. Avem apoi o imagine în care ni se prezintă noua funcționalitate "control dual al expunerii" din cadrul camerei foto, modalitate prin care vom putea controla luminozitatea pe o parte și umbrele pe de altă parte.

Google Pixel 4

Următoarele materiale ne prezintă telefoanele Pixel 4 și Pixel 4 XL în mâinile unor utilizatori și vedem încă o dată abordarea de design dual-tone. Ni se arată aici varianta "Panda" cu panou spate alb și accente de negru în zona camerei foto pătrate și a ramei metalice. Avem și buton power/unlock portocaliu.

Google Pixel 4

Despre cele două telefoane mai știm că vor avea display-uri de 5.6 inch, respectiv 6.2 inch și dotări comune precum procesor Snapdragon 855+, 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Modelul compact va opta pentru baterie de 2800 mAh, în vreme ce varianta XL trece la o unitate de 3700 mAh. Ni se promite o cameră duală de 12 mpx + 16 mpx (telephoto) și zoom avansat, mod Night Sight actualizat.

În zona frontală avem muchii generoase în jurul ecranului cu o frunte mai mare decât bărbia. Se întâmpla asta pentru că sus se va afla un sistem de autentificare facială 3D în stil Face ID, camerele selfie, dar și senzorul Project Soli pentru detecția gesturilor folosite pentru controlul device-urilor. E cazul să ne așteptăm la prețuri cuprinse între 800-1000 euro pentru noua generație Pixel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×