Google Pixel 4 are încă un set de randări publicate online, de această dată prin @OnLeaks

880 ori
<b>Google Pixel 4 are încă un set de randări publicate online, de această dată prin @OnLeaks</b>Încă o zi şi încă o serie de randări pentru Google Pixel 4 este aici. De această dată se ocupă @OnLeaks, omul care a publicat şi prima randare cu iPhone XI cu cameră pătrată cu multe luni în urmă. În primul rând pe Pixel 4

Încă o zi şi încă o serie de randări pentru Google Pixel 4 este aici. De această dată se ocupă @OnLeaks, omul care a publicat şi prima randare cu iPhone XI cu cameră pătrată cu multe luni în urmă. În primul rând pe Pixel 4 nu prea l-am văzut pe alb până acum. În al doilea rând fruntea telefonului este URIAŞĂ şi sper să merite, în ideea noilor senzori care ar fi plasaţi acolo.

Google Pixel 4

Se discută despre un mecanism tip Face ID, dar şi de un senzor care ar detecta gesturile şi ar ajuta la controlarea telefonului. A dispărut abordarea bitonală a spatelui şi avem o singură culoare pentru acea zonă. Pixel 4 va veni cu două camere în modulul pătrat, una de 12 MP principală şi una secundară telephoto de 16 MP, după cum au arătat scăpările. Apare şi senzorul "spectral" pentru captura low light şi Bokeh mai bună.

Google Pixel 4

Aflasem şi că aceste telefoane noi Pixel vor fi capabile de captura în gama mai largă de culori P3, ceva ce pe Android nu prea s-a mai făcut până acum. Nici urmă de cititor de amprente în spate, care este integrat în ecran de această dată. Ambele telefoane noi vor avea un aspect 19:9 al ecranului, iar în zona lor superioară ar trebui să găsim componentele asociate lui Project Soli. E vorba despre o tehnologie prezentată în 2015 şi care implică detecţia "micro mişcărilor" mâinilor. Cu acestea vom putea controla funcţii ale telefonului, în stilul celor folosite la LG G8 ThinQ.

Google Pixel 4

Cât despre specificaţii, aşteptăm un procesor Snapdragon 855 la interior, 6 GB RAM de această dată şi o rezoluţie de 2280 x 1080 pixeli pe modelul cel mic, în vreme ce Pixel 4 XL trece la una de 3040 x 1440 pixeli. E posibil totuşi să vedem un CPU Snapdragon 855+ la interior, dar nimic nu e sigur. Debutul telefoanelor ar trebui să aibă loc în luna octombrie, cel târziu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×