Motorola Moto G8 se pregătește de lansare și vine cu o cameră de 48 mpx în spate; Vedem noi materiale promo

1.441 ori
<b>Motorola Moto G8 se pregătește de lansare și vine cu o cameră de 48 mpx în spate; Vedem noi materiale promo</b>După cum v-am informat și noi aici, pe 25 octombrie cei de la Motorola au organizat un eveniment special de presă, lansând în momentul cu pricina noile telefoane din seria Moto G8. Printre acestea se numărau modelele

După cum v-am informat și noi aici, pe 25 octombrie cei de la Motorola au organizat un eveniment special de presă, lansând în momentul cu pricina noile telefoane din seria Moto G8. Printre acestea se numărau modelele Moto G8 Plus și Moto G8 Play, varianta de bază G8 fiind amânată pentru un debut ulterior dintr-un motiv sau altul.

Motorola Moto G8

Despre această din urmă versiune vorbim astăzi, ca urmare a apariției sale într-un clip promo. Nimeni altul decât Evan Blass este cel care dezvăluie clipul în cauză, material în care ni se prezintă variantele de culoare în care sosește și alte câteva elemente cheie.

Motorola Moto G8

Observăm faptul că telefonul este identic din punct de vedere al design-ului cu Moto G8 Plus, având aceeași așezare a camerei foto din spate, dar fără telemetru laser inclus în modulul vertical. Avem și scanner de amprente în spate deghizat sub formă de logo Motorola, iar zona frontală nu aduce schimbări - oferindu-se aici un ecran cu decupaj picătură sus și o bărbie în zona inferioară. 

Motorola Moto G8

Motorola Moto G8 are o cameră foto triplă în spate iar potrivit inscripției de lângă, avem parte de un senzor principal de 48 mpx ce va realiza fotografii detaliate prin intermediul tehnologiei Pixel Binning. Acest material teaser mai scoate la iveală și cele 3 variante de culoare în care sosește telefonul și anume: albastru, roșu și negru.

Moto G8

La prima vedere pare că avem parte de un corp unibody din policarbonat glossy și de o ramă metalică la mijloc. Lansarea acestui device ar putea avea loc până la final de lună! Clipul promo îl puteți urmări de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×