Moto Camera 2 este actualizată cu noi funcţii foto pe telefoanele Motorola; Iată ce e nou

636 ori
<b>Moto Camera 2 este actualizată cu noi funcţii foto pe telefoanele Motorola; Iată ce e nou</b>Motorola este una dintre puţinele companii producătoare de telefoane care aleg să îşi ofere terminalele cu Android curat la bord. Singurele mici personalizări pe care le fac sunt la nivel de cameră, cu câteva extra opţiuni

Motorola este una dintre puţinele companii producătoare de telefoane care aleg să îşi ofere terminalele cu Android curat la bord. Singurele mici personalizări pe care le fac sunt la nivel de cameră, cu câteva extra opţiuni. În completarea lor vine proaspăt actualizata aplicaţie Moto Camera 2, despre care avem detalii mai jos.

Moto Camera 2

Aplicaţia este compatibilă cu telefoane ca Moto Z2 Force, Moto G5S Plus, Moto X4, Moto G6 sau Moto G6 Plus. Pe listă se mai află şi Moto Z3 Play şi Motorola One, iar odată cu actualizarea aplicaţiei handseturile primesc funcţia Spot Color şi pentru camera frontală. Până acum era disponibilă doar pentru camera principală. Rolul său este de a putea păstra doar o anumită culoare dintr-un cadru, în vreme ce restul este lăsat alb-negru.

O altă noutate este posibilitatea de a adăuga watermark pe fotografii şi avem un mod Manual cu multe reglaje şi histogramă. Aceasta poate fi folosită ca ghid pentru obţinerea de expunere corectă a imaginii. Histograma reprezintă grafic pixelii expuşi dintr-o imagine, cu vârfuri şi depresiuni în acel grafic. Moto G5S Plus primeşte şi funcţia Portret pentru camera frontală, odată cu actualizarea.

Aplicaţia se poate descărca de aici şi vine şi cu scanare automată de coduri QR şi coduri de bare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×