Samsung Galaxy S10+, S10 şi S10e sunt disecate în faţa camerei: destul de modulare şi uşor de reparat (Video)

1.020 ori
<b>Samsung Galaxy S10+, S10 şi S10e sunt disecate în faţa camerei: destul de modulare şi uşor de reparat (Video)</b>Greu de crezut că a trecut doar o săptămână de când au fost prezentate oficial Samsung Galaxy S10, S10e şi S10+, pentru că simţim că le ştim de o viaţă. După ce am văzut trecerea lui s10+ prin DxOMark, aşteptăm şi testele

Greu de crezut că a trecut doar o săptămână de când au fost prezentate oficial Samsung Galaxy S10, S10e şi S10+, pentru că simţim că le ştim de o viaţă. După ce am văzut trecerea lui s10+ prin DxOMark, aşteptăm şi testele de îndoire, iar înainte de ele apar o serie de disecţii pentru toate cele 3 variante de telefon.

Ca de obicei acest teardown începe cu încălzirea spatelui device-ului cu un uscător de păr şi apoi scoaterea spatelui din sticlă cu pene de chitară. Vestea bună e că ecranul şi panoul spate sunt ataşate direct la rama mediană, aşa că poţi înlocui ecranul fără să o dezasamblare completă. În general componentele sunt amplasate cu destulă modularitate la interior.

Samsung ar fi aplicat o pastă termală destul de groasă şi un heat sink generos pentru răcire. Se foloseşte şi celebrul "vapor chamber" din cupru. Cititorul de amprente ultrasonic este destul de mic şi subţire, mai ales în comparaţie cu senzorii optici văzuţi până acum. O sumedenie de şuruburi Philips sunt folosite pentru a fixa plăcile şi componentele din zona superioară.

Bateria se scoate destul de uşor, deşi e fixată cu destul de mult adeziv. Primul lucru de care te loveşti când înlături capacul spate este bobină specială pentru încărcare wireless, generoasă ca dimensiuni, pentru că are şi rol de încărcare a altor telefoane. Aşteptăm acum şi părerea şi verdictul lui JerryRigEverything.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×