Motorola One primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie; Confirmarea vine din Mexic

950 ori
<b>Motorola One primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie; Confirmarea vine din Mexic</b>Tot la început de săptămână mai primim și vestea că smartphone-ul Motorola One tocmai ce a primit actualizarea la Android 9.0 Pie, release care pentru început este disponibil pentru utilizatorii din Mexic. În perioada următoare va urma extinderea

Anumite legături nu se uită, iar faptul că Motorola a fost deţinută de către Google o perioadă de timp a lăsat compania americană cu ceva avantaje. Printre altele se numără softul mereu curat Android şi actualizat rapid. Azi aflăm spre exemplu că telefonul Motorola One a fost actualizat la Android Pie.

Motorola one

În Mexic există utilizatori care au semnalat primirea noului software pe terminalele lor Moto One. E vorba despre Android 9.0 Pie, care vine cu cel mai nou security patch la pachet. Vorbim aici despre telefonul care a debutat la noi în ţară în această toamnă şi care se află în teste la Mobilissimo.ro în aceste zile. Debuta cu Android 8.1 la bord şi face parte din programul Android One, deci actualizările rapide pe cel puţin 2 ani sunt apanajul său.

Această veste vine în completarea celei de săptămâna trecută, când Moto One Power a primit actualizarea la Android Pie în India. Motorola One primeşte software-ul cu versiunea PPK29.68-16-8 şi ajunge la security patch-ul pe data de 1 noiembrie 2018. Versiunea de soft menţionează codul "DEEN", cel asociat handsetului şi codul "LATAM", asociat zonei Americii LAtine.

Android Pie aduce o viaţă a bateriei mai bună, o nouă interfaţă (Quick Settings cu design nou), split screen regândit, navigare prin gesturi în stil iPhone X şi control simplificat pentru volum, plus un mod DND superior. Aşteptăm actualizarea şi la noi acum.

Apropo, telefonul încă mai este disponibil la prețul special de doar 896,93 lei pe Altex.ro. La restul retailerilor se vinde pentru sume în jurul a 1250 lei! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×