Oppo şi Vivo au dominat piaţa smartphone din China în trimestrul 3, cu o evoluţie spectaculoasă a vânzărilor

1.026 ori
<b>Oppo şi Vivo au dominat piaţa smartphone din China în trimestrul 3, cu o evoluţie spectaculoasă a vânzărilor</b>Din câte aflăm astăzi pe seama unui raport dezvăluit de către cei de la IHS Research, se pare că Oppo și Vivo au dominat piața smartphone din China în trimestrul 3 - firme ce au semnalat o evoluție serioasă a vânzărilor de terminale. Totodată, aflăm că

Brandurile Oppo şi Vivo au reuşit să urce în vârful ierarhiei smartphone în China, cel puţin în trimestrul 3 al acestui an, după cum arată cifrele oficiale de vânzare. Astfel, conform IHS Research, Oppo ocupa locul întâi la vânzări, urmaţi de Vivo.

Oppo

Ambele companii se află sub umbrela aceleiaşi firme mamă, BBK, deci ei sunt câştigătorul real. Oppo a detronat Huawei şi a vândut 22 de milioane de smartphone-uri în ultimele 3 luni, faţă de cele 18 milioane de la Huawei. Vivo a reuşit să vândă la rândul său 19 milioane de unităţi. E important să menţionăm şi scăderea celor de la Huawei, care au vândut 32 de milioane de unităţi în trimestrul 2, dar nu au făcut faţă concurenţei la finalul verii.

Pe locul 4 se află Xiaomi, cu 12 milioane de unităţi şi Apple, cu 11 milioane. Şansele sunt mari totuşi că trimestrul 4 să readucă Huawei în top, mai ales după debutul phabletului Mate 9 de săptămâna viitoare. Dacă Oppo se poate lăuda cu modelele din seria R9 cu încărcarea lor rapidă şi designul slim, Vivo X7 pare a fi fost cheia succesului pentru locul 2 din China.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×