Lenovo Phab 2 Pro se pregătește de debut, ajunge la vânzare din 1 noiembrie!

1.095 ori
<b>Lenovo Phab 2 Pro se pregătește de debut, ajunge la vânzare din 1 noiembrie!</b>Primul terminal de pe piață cu tehnologia Project Tango ce va fi comercializat este modelul Lenovo Phab 2 Pro - produs ce se pregătește de debutul oficial. Începând din data de 1 noiembrie acesta va fi disponibil la vânzare pe piața din

În vara acestui an, compania chineză Lenovo anunța lansarea primului smartphone de pe piață cu tehnologie Project Tango ce urma a fi vândut publicului larg. Deși a suferit o amânare, iată că acum Phab 2 Pro se pregătește de debutul său comercial, vânzările urmând a demara pe piața din SUA chiar peste câteva zile, mai precis pe data de 1 noiembrie. Prețul recomandat de către producător este de 499 dolari.

După cum bine știți, tehnologia adusă la bord este capabilă să creeze o hartă 3D a împrejurimilor și totodată ne permite să interacționăm cu diverse aplicații de realitate augumentată. Se pare că smartphone-ul va oferi la pachet o aplicație demo ce ne va permite să plasăm diverse obiecte 3D în cameră, de exemplu o canapea pentru a vedea dacă aceasta se potrivește cu decorul și ulterior decide dacă merită cumpărată sau nu.

Totodată, va fi oferită și o aplicație ce transpune o planetă extraterestră 3D direct peste mediul înconjurător. Acest telefon sosește cu un display QHD de 6.4 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli, acustică Dolby Atmos și un scanner de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×