Moto X (2015) își dezvăluie capacul spate prin intermediul unei fotografii sosite din China

1.055 ori
<b>Moto X (2015) își dezvăluie capacul spate prin intermediul unei fotografii sosite din China</b>O serie de fotografii ajunse astăzi pe web prin intermediul celor de la HelloMotoHK, ne dezvăluie ce pare a fi capacul spate a lui Moto X 2015, telefon ce iată adoptă o bandă similară pe spate ca și Moto G 2015. Totuși, există și unele voci care...

O serie de fotografii ajunse astăzi pe web prin intermediul celor de la HelloMotoHK, ne dezvăluie ce pare a fi capacul spate a lui Moto X 2015, telefon ce iată adoptă o bandă similară pe spate ca și Moto G 2015. Totuși, există și unele voci care afirmă faptul că acest accesoriu ar fi destinat pentru viitoarea generație DROID.

Din câte putem observa, acest capac spate adoptă o textură destul de interesantă, dar și faptul că materialul folosit pare a fi un soi de cauciuc. Totodată, se remarcă și carcasa rotunjită a telefonului, acesta fiind un element carcacteristic al device-urilor Moto X ce au ajuns pe piață în ultimii ani.

Cât despre specificații, Moto X 2015 ar putea sosi cu display de 5.64 inch și rezoluție Quad HD, un procesor Qualcomm Snapdragon octa-core, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. La pachet vom mai avea și difuzoare stereo, respectiv un port USB Type-C.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×