Moto Z va fi disponibil pe auriu, argintiu și roz; lansarea sa are loc mâine

1.217 ori
<b>Moto Z va fi disponibil pe auriu, argintiu și roz; lansarea sa are loc mâine</b>Pentru ziua de mâine avem pe lista de lansări atât smartphone-ul Project Tango a celor de la Lenovo, dar și flagship-ul Motorola intitulat Moto Z. Cu o zi rămasă până la acest eveniment, iată că astăzi apar pe web și câteva noi imagini ce ne dezvăluie

Compania chineză Lenovo are mult de muncă astăzi pentru pregătirea a două evenimente de presă separate, conferințe în care vor debuta două noi produse chiar mâine. În primul rând vom primi smartphone-ul Project Tango intitulat Lenovo Phab2 Pro, iar în al doilea rând așteptăm dezvăluirea lui Moto Z - un terminal ce aduce un strop din conceptul de modularitate prin intermediul unui port magnetic special.

După ce am văzut câteva dintre accesoriile destinate acestui model, astăzi aflăm prin intermediul unui material teaser și câte variante de culoare vor fi disponibile pentru Moto Z. Ei bine, după cum puteți vedea și voi mai sus, telefonul va ajunge pe piață în trei versiuni pentru început: argintiu, auriu și totodată roz.

Avem parte de o carcasă complet metalică pentru acest flagship Motorola, iar potrivit unui zvon recent, s-ar părea că grosimea dispozitivului va fi de doar 5.2 mm. Acest detaliu ar explica protuberanța camerei foto pe care o vedem și în imaginea de astăzi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×