O serie de panouri spate destinate lui Moto Z ajung pe web înainte de lansarea programată pentru 9 iunie

1.146 ori
<b>O serie de panouri spate destinate lui Moto Z ajung pe web înainte de lansarea programată pentru 9 iunie</b>Foarte curând cei de la Motorola vor prezenta și flagship-ul pe acest an, model ce va fi cunoscut sub denumirea de Moto Z sau Moto X 2016. Un feature interesant pe care l-am văzut anterior prin intermediul unor imagini ajunse pe web, este și conceptul

Pe data de 9 iunie cei de la Motorola își vor prezenta noul terminal de tip flagship, model ce va fi cunoscut drept Motorola Moto Z. Un detaliu pe care l-am aflat anterior prin intermediul unor imagini ajunse pe web, este și acela că telefonul va beneficia de un port magnetic special pe partea din spate, unul ce va permite atașarea unor module speciale.

Astăzi, cei de la MotClubHK ne prezintă o serie de imagini cu panourile spate destinate noului smartphone, accesorii ce fac parte din seria MotoMods. Vedem în cazul de față diferite texturi pentru aceste capace, de la piele, bambus, și până la un model cu textură punctată pentru un grip mai bun. De asemenea, modelul negru pare a ne aminti într-un fel de varianta Sandstone Black întâlnită pe smartphone-urile OnePlus.

Revenind la Moto Z, este foarte posibil să vedem un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la bordul său alături de un chip de 4 GB memorie RAM și de o cameră foto performantă. Din câte am văzut anterior, telefonul va primi și accesorii mai speciale, cum este cazul unui modul foto ce se va atașa pe spatele device-ului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×