Prețurile pentru accesoriile Moto Mods vor începe de la 69 dolari

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo 1.504 ori
<b>Prețurile pentru accesoriile Moto Mods vor începe de la 69 dolari</b>Pe lângă LG G5, există și un alt smartphone ce beneficiază de conceptul de modularitate, acesta fiind nimeni altul decât Motorola Moto Z. Terminalul va sosi comercial pe plan european din această toamnă, iar între timp avem ocazia să aflăm ce prețuri

Cu toate că noile smartphone-uri Moto Z și Moto Z Force vor fi disponibile comercial abia din toamnă pe plan european, iată că între timp apar și prețurile pentru accesoriile din seria Moto Mods. Ne referim la acele module interesante ce vin cu rolul de a aduce extra-funcții smartphone-ului nostru. 

Informațiile vin din partea unui utilizator Reddit ce a aflat prețurile modulelor prin intermediul aplicației My Verizon Mobile. După cum știți probabil, avem un modul cu difuzoare stereo, un altul mini-proiector, dar și capace cu baterie inclusă. Prețurile variază între 69.99 dolari, și ajung până la 299 dolari:

  • JBL SoundBoost - 79.99 dolari
  • Proiector Insta-Share - 299 dolari
  • TUMI Power Pack - 89.99 dolari
  • TUMI Wireless Charging Power Pack - 99.99 dolari

Din lista de aici ne intrigă cu siguranță prețul modului proiector de 300 dolari, accesoriu ce va oferi imagini la o rezoluție de 854 x 480 pixeli și la o luminozitate de doar 50 lumeni. Această sumă acoperă achiziția unui videoproiector în toată regula, motiv pentru care cumpărarea modului nu se merită, cel puțin nu pentru moment..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×