Prețurile pentru accesoriile Moto Mods vor începe de la 69 dolari

1.567 ori
<b>Prețurile pentru accesoriile Moto Mods vor începe de la 69 dolari</b>Pe lângă LG G5, există și un alt smartphone ce beneficiază de conceptul de modularitate, acesta fiind nimeni altul decât Motorola Moto Z. Terminalul va sosi comercial pe plan european din această toamnă, iar între timp avem ocazia să aflăm ce prețuri

Cu toate că noile smartphone-uri Moto Z și Moto Z Force vor fi disponibile comercial abia din toamnă pe plan european, iată că între timp apar și prețurile pentru accesoriile din seria Moto Mods. Ne referim la acele module interesante ce vin cu rolul de a aduce extra-funcții smartphone-ului nostru. 

Informațiile vin din partea unui utilizator Reddit ce a aflat prețurile modulelor prin intermediul aplicației My Verizon Mobile. După cum știți probabil, avem un modul cu difuzoare stereo, un altul mini-proiector, dar și capace cu baterie inclusă. Prețurile variază între 69.99 dolari, și ajung până la 299 dolari:

  • JBL SoundBoost - 79.99 dolari
  • Proiector Insta-Share - 299 dolari
  • TUMI Power Pack - 89.99 dolari
  • TUMI Wireless Charging Power Pack - 99.99 dolari

Din lista de aici ne intrigă cu siguranță prețul modului proiector de 300 dolari, accesoriu ce va oferi imagini la o rezoluție de 854 x 480 pixeli și la o luminozitate de doar 50 lumeni. Această sumă acoperă achiziția unui videoproiector în toată regula, motiv pentru care cumpărarea modului nu se merită, cel puțin nu pentru moment..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×