Motorola confirmă faptul că Moto Z4 va primi doar o singură actualizare majoră; Va rămâne blocat la Android Q

1.108 ori
<b>Motorola confirmă faptul că Moto Z4 va primi doar o singură actualizare majoră; Va rămâne blocat la Android Q</b>De regulă producătorii din zona smartphone au început să ofere 2 ani de actualizări majore Android și pentru telefoanele mid-range din portofoliu, dar nu și Motorola se pare care are de gând să aducă doar un update

De regulă producătorii din zona smartphone au început să ofere 2 ani de actualizări majore Android chiar și pentru telefoanele mid-range din portofoliu, dar nu și Motorola se pare care are de gând să aducă doar un update pe proaspătul lansat Moto Z4. Această informație este confirmată astăzi și aflăm că Android Q va fi singura și ultima actualizare majoră pe care acest smartphone modular o va primi.

Nu știm exact motivul pentru care s-a luat această decizie și nici dacă Moto se va răzgândi la un moment dat sau nu. Ca să vă dați seama de context, Motorola Moto Z4 a fost anunțat chiar în ultima zi a lunii mai și această confirmare cu privire la update-uri sau mai bine zis lipsa acestora îl pune pe lista telefoanelor cu cea mai scurtă durată de viață la capitolul actualizări.

Probabil vestea de față îi va convinge pe mulți să renunțe la achiziția telefonului ce se vinde pentru 500 dolari în SUA. Are ecran OLED FHD+ de 6.4 inch, procesor Snapdragon 675, 4 GB RAM și 128 GB de stocare flash. În spate vine cu o cameră de 48 mpx și în față avem un senzor selfie de 25 mpx. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×