Motorola confirmă faptul că nu va exista un Moto Z4 Force anul acesta și nici o variantă Moto Z4 Play

904 ori
<b>Motorola confirmă faptul că nu va exista un Moto Z4 Force anul acesta și nici o variantă Moto Z4 Play</b>Printre lansările din ultimele 24 ore îl avem și pe Motorola Moto Z4, un nou telefon modular care în ciuda denumirii sale nu aduce dotările high-end la care ne-am fi așteptat. De regulă aceste denumiri standard erau asociate variantelor

Printre lansările din ultimele 24 ore îl avem și pe Motorola Moto Z4, un nou telefon modular care în ciuda denumirii sale nu aduce dotările high-end la care ne-am fi așteptat. De regulă aceste denumiri standard erau asociate variantelor flagship, dar iată că în acest an Motorola schimbă complet lucrurile, optând să lanseze un mid-range sub acest nume. Avem de asemenea și o informație prețioasă dezvăluită de către companie. 

Chiar din partea celor de la Motorola descoperim că în acest an nu vor exista variante Play sau Force, astfel că Moto Z4 va fi singurul device din seria modulară. Nu știm exact motivul pentru care s-a luat această decizie, deși ar putea fi vorba doar despre o simplificare a lineup-ului.

De asemenea, nu este încă sigur dacă vom vedea un flagship în portofoliul Motorola în acest an, toate leak-urile sosite în ultimele luni făcând aluzie doar la telefoane mid-range. Apropo de modelele Z Play din lineup, acestea erau caracterizate de dotări mid-range, în vreme ce telefoanele Moto Z Force se remarcau prin ecranul shaterproof ultra-rezistent.

Apropo, Moto Z4 se vinde în SUA pentru 500 dolari, o sumă deloc atractivă ținând cont de alura sa de mid-range..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×