Motorola Droid Maxx 2 se afișează în fotografii; aflăm și câteva dintre specificațiile sale

1.406 ori
<b>Motorola Droid Maxx 2 se afișează în fotografii; aflăm și câteva dintre specificațiile sale</b>Un viitor telefon ce urmează a debuta pe piața americană, este și Droid Maxx 2, terminal de tip phablet ce va adopta un panou de 5.5 inch. Cu toate că data sa de lansare este &icirc;ncă necunoscută, astăzi putem admira telefonul &icirc;ntr-o serie...

Un viitor telefon ce urmează a debuta pe piața americană, este și Droid Maxx 2, terminal de tip phablet ce va adopta un panou de 5.5 inch. Cu toate că data sa de lansare este încă necunoscută, astăzi putem admira telefonul într-o serie de fotografii ce ne prezintă unele elemente de design.

Din fotografia de mai sus putem remarca faptul că telefonul adoptă un design similar cu cel al lui Moto X Play, acesta sosind cu difuzoare stereo frontale, și un capac spate înlăturabil ce adoptă o textură mai specială. Tot pe spate avem parte și de acea bandă argintie pe care se află camera foto și bliț-ul LED.

Motorola Droid Maxx 2

Trecem la specificațiile hardware și aflăm că Motorola DROID Maxx 2 va adopta un panou Full HD (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 tactat la 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM și o baterie de 3.630 mAH, exact aceleași dotări pe care le întâlnim și pe Moto X Play.

Moto Droid Maxx 2 ar putea sosi prin intermediul operatorului Verizon la un preț de aproximativ 400 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×